heeelg!

Fredag igår, först skola och fick tillbaka prov och lite sånt, vg men med bara ETT poäng från mvg. Då blir man lite sur.
Vid tolv skulle jag egentligen haft djurkunskap, men det blev att jag och Sofia gick en runda på stan istället, och jag köpte en klänning, sedan skjutsade jag hem henne innan jag körde hem och sov en stund
;P
På kvällen var det utgång som gällde, nästan hela klassen och några till samlades hos Sofia för lite mat och förfest som blev väldigt lyckat! Sedan vid elva så blev det Harrys. En vääldigt lyckad kväll, men som alltid är det några saker som inte gör kvällen lika njutningsfull. Men men..det var trevligt iallafall=)
Ikväll blir det att köra till Karlshamn och titta film med Daniel tror jag..!

Världens bästa Jennifer, och så jag! Puss!

Sandra och jag är alltid på G när det bjuds på Tequila!

Jag med min fina tequilahatt får avsluta ;)

på onsdag.

Nu på onsdag är det den 26e, det var då jag sa till alla att jag hade uppkörning.
Ibland är jag bara för elak.
xD haha

fredag!

Lutar åt en lugn helg nu, men det tackar jag inte nej till!
Idag klarade jag rullbandstestet! Häääääääärligt känns det! Bara att fylla i ansökningspapper nu och bestämma om jag vill plugga direkt i höst, eller åka till USA..eller göra tvärtom.
Vart hos Daniel ikväll med, kollade på film, och det blev Ladder 49 som jag ville! och precis lika sjukt bra som i söndags!
Nu kom jag precis hem och ska väl sova snart, vart uppe sen halv sex imorse.
Imorgon blir det att träffa Diana, och sedan Altona på kvällen kaaanske, dock nyktert för min del isåfall med tanke på att jag kör..

PUSS!

onsdag.

Karlskrona med Frida idag! slutade halv 10 så stack dit och gjorde av med pengar ;D
sen när jag kom hem hade mitt löshår kommit, så där försvann ännu mera. Och nu ska jag använda mormors bil till söndag för dom är inte hemma...HEJ JAG KOMMER BLI FATTIG!
Haha xD

Ladder 49..

Såg Ladder 49 i söndags, en helt sjukt bra film! Helt underbar! Bästa filmen någonsin...haha, kort sagt: Har ni inte sett den SÅ SE DEN! NU!
Den sista timmen grät jag som bara den, sjukt sorgligt! Men fruktansvärt fruktansvärt bra!
Handlar om brandmän och sånt, precis det som jag vill jobba med!
Så bara SE DEN!
Här är trailern:


<3<3<3<3<3<33

På historialektion

Jag och Sofia håller just nu på att DÖ på våran historialektion.


Kolla in grisen!
Sofia: "Det är vi, sen börjar vi slåss!"
Hahaha ;) fan vad kul vi har egentligen!

måndag.

bara för att jag inte har tid just nu.
fest i fredags, tjejkväll med Jennifer där Daniel fick vara med på ett hörn också innan jag och Jennifer stack ut till Harrys vid tolv-tiden. Var inte så mycket folk där som vi kände, men vi svängde klackarna på scenen och lyckades ha en riktigt kalaskul kväll iallafall! Sedan avrundades det hela med Toms Corner där jag beställde fel pizza, efteråt lyckades vi vara extremt högljudda och antagligt smått irriterande när stackars Andreas hämtade oss (A) jaja, sedan försvann vi på två olika håll och min kväll avslutades lika bra som den hade börjat =)
Lördagen innebar en hel del bilkörning under dagen, och sen blev kvällen lugn, sen på söndagen körde jag först pappa till jobbet, sedan hämtade jag upp Robin så körde vi hem till Jennifer och Andreas och kikade på lite Supernatural, och jag och Jennifer satt och gömde oss för den hemska clownen ;)
Var inne i stan och handlade lite juice och sånt, sedan skulle jag upp till ambulansen och kolla om min tröja låg där vilket den icke gjorde..hmm^^ ledsamt värre..hahaha xD
sedan skulle jag göra en snygg u-sväng utanför gargaret där ambulanserna står och min största fasa var att det skulle komma något larm då och jag skulle få kärringstopp ;) Haha xD och sedan råkade jag köra vilse när vi skulle tillbaka till Andreas så Robin fick guida mig rätt, blev lite sightseeing i Asarum City också ;) Jag tror jag måste investera i en GPS eller nåt...
Robin gnällde förresten på min skiva. Bara för det satt jag och sjöng jättehögt hela tiden. Han tyckte om det. Han älskar min sångröst ;)

Måndag idag, skolan som vanligt då med andra ord, projektarbetesgruppsträff (världens längsta ord typ..) som gick kanonbra bland annat! Blev en promenad här hemma och The Sims-spelande...nörd som jag är.
Beställt löshår också..hoppas det blir bra ;D

Imorgon är det tisdag vilket innebär Historia! Jag och Sofia ser framemot det jättemycket (A) Vi är såå duktiga!

torsdag.

Emmy: Tillräckligt =)

Nu ska jag snart köra till skolan, ska vara där redan vid halv-kvart i åtta idag..suck, ska nämligen prata tillsammans med Emelia och Becka på Don't drink and drive dagen som tvåorna har idag..haha, vad vi kommer vara duktiga ;)
igår var jag och simmade i Bromölla med Frida, Daniel, Daniel, Johanna och Emil, sen körde jag och Frida och åt pizza med Magnus och Nicklas.

Puss!

Yes!

Idag har jag tagit körkort =D

lördagkväll.

Utgång igår som var kalas! Och sen fick jag fina presenter med av mina underbara vänner! Thanx babes <3
Iallafall, först blev det film för mig och Daniel hemma hos honom, kollade på någon film som jag inte fattade nåt av innan Jennifer, Robin, Andreas och Robert kom. Då gjorde jag, Jennifer och Robin tacos och så innan vi drog ut vid halv tolv-tiden typ.
Gick jättebra verkligen för mig och Jennifer att gå i nerförsbacke på hala kullerstenar i högklackat..hahha, testa aldrig!
Tur att Daniel och Andreas var med ;) haha!
Vi hade jättetrevligt inne på Harrys, och det bästa var nog att jag inte betalde för en enda drink själv under hela kvällen där ;) eller jo, jag köpte tequila till mig och Jennifer precis när vi kom dit typ, men det skyller jag på Sandra ;)
Sedan blev det att vi träffade en av brandmännen (i gäng 3 faktiskt, som jag och Jennifer jobbade ihop med förra veckan), så då tänkte jag och Jennifer gå bort och hejja lite snabbt, och då blev vi sittande i säkert 1-1½ timme och pratade med honom och hans kompis Pelle (som btw jobbar ihop med min pappa! haha.) och sedan när vi skulle dra därifrån så följde dom med så gick vi och käkade och sedan tog dom andra taxi hem och jag, Pelle och Haggö satt och snackade ett tag till ;P
en myyycket nice kväll iallafall ;)
Blev två bilder tagna under kvällen, en på mig och Jennifer precis innan vi skulle sticka ut och en bild som Pelle hade tagit på mig och honom..och ja, det är tveksamt om det blir någon bildbjudning. Hahaha. Sedan tror jag att Daniel fick någon mycket smickrande bild på mig, Pelle, Jennifer och Haggö när vi hade seriöst samtalsämne. Haha!
Som sagt, jääättetrevligt hade vi!

torsdag.

tatuerade mig i nacken idag =)
förberedde tatueraren på möjliga slagsmål och svordomar...
"asså Robin, har han börjat?!"
"Ja."
"hm, det var visst inte så farligt,"

kändes inte ett dugg.

thaimat blev det ikväll med Jennifer, Andreas och Daniel, fast bara jag och Andreas som åt, haha!
och imorgon blir det fest, livet leker!

grattis till mig.

18 idag då, äntligen =)
på fredag blir det tacos här hemma med dom bästa <3 sedan förfest hos Andreas och sen utgång till Harrys! Kommer bli såååå bra!
Ska till skolan nu, blir en fika med Robin och Diana när vi har slutat vid lunch, niice ;)

Puss!

en smula smask ;)

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? - Hjälp!
2. Hur mycket kontanter har du på dig? - Hunda, hundrafemtio
3. Vilket ord rimmar på "test"? - Fest!
4. Favoritplanet? - Jorden...(eller TELLUS! haha. Jennifer förstår!)
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? - Rasmus BTH
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? - Shaun ;D hahaha <3
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu? - Linne och kofta
8. Sätter du etiketter på dig själv? - Nej
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig? - Har inga på mig just nu
10. Ett ljust eller mörkt rum? - Ljust
11. Vad gjorde du vid midnatt? - Sov
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS? - Jag gillade vad jag såg...
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven? - Vet ej
14. Vilket uttryck använder du mest? - Men vafan!
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast? - Robin ;D
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? - Smilla
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste dagarna? - Inga
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? - Inga
19. Vilken ålder har varit bäst hittills? - Vet ej
20. Din värsta fiende? - Har väl ingen direkt, men några man tycker mindre om
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? - Något..orkar inte kolla ;)
22. Vad var det senaste du sa till någon? - "Ska du och Lily äta med oss på fredag?"
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga? - En miljon dollar
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu? - Kanske
25. Senaste låten du lyssnade på? - On and on med Agnes

tisdag.

tillbaka i skolan igen idag då efter sju veckor borta, först sex veckors praktik och sedan en vecka lov, och jag kan ju säga att det inte är välkommet att vara tillbaka, men det var skoj att träffa klassen igen =D
fick imorse reda på att vi skulle prata i fem minuter om våran praktik (eller en av platserna för oss som varit på två eller flera ställen) hmm, ooookay, vad skulle jag prata om? vad skulle jag säga? jag lyckades iallafall stå och prata om ambulanspraktiken i nästan sex minuter, tyckte jag var ganska duktigt för att vara totalt oförberedd!
vad hände mera? hmm, Robin tog en ful bild på mig, sedan var jag med Sandra inne i stan och käkade lite.
Kom hem nu för en stund och sitter just nu och kollar på Made på MTV, väntar på att the Xeffect ska börja =)

två dagar kvar. mamma! haha.

dom där rosa molnen.

jag gillar den här känslan av att sväva på dom där rosa molnen som det brukar talas så fint om, men sedan är jag sjukt rädd för att bli lika jävla sårad igen som jag blev för 9 månader sedan. jävla idiot. du skulle bara veta vad du har gjort med mina känslor och mitt självförtroende. men jag är mycket bättre än dig, sådeså!

sedan vågar man inte säga något till någon heller. för alltid ska det snackas om allt och alla, alltid ska det överdrivas och alltid ska det hittas på. men skvaller är härligt, right?
men lite småpirrig är jag allt. det kan jag säga.

måndag!

haft en lugn måndag, halkan i förmiddags sen hem och äta och gå med hunden, träffade Tiina en stund ikväll och sedan har jag bara kollat på massa The Hills, bästa programmet <3 älskar det!
skulle ju pluggat, men vet inte vad jag ska plugga på..suck. kommer gå jättebra imorgon ju.
men jag är inte ledsen för det, allt går alltid så mycket bättre om man är positiv! ;D <3

Halkkörning!

Har kört halkan nu och FY FAN VAD SKOJ DET VAR! Lätt bland det roligaste jag har gjort, och bra gick det med :D Är skiiiitnöjd!
Tänker inte åka in till stan idag för att gå i skolan i någon timme, utan är hemma istället, ska strax äta lite lunch och sedan ut och gå med hunden, helt underbart väder ute ju! Sooool <3
Sen ikväll blir det väl att plugga lite, tyvärr ;P
pusshej!

söndag kväll.

har träffat Tiina idag, och övningskört lite. annars har jag inte gjort så mycket mer.
Imorgon börjar skolan efter sju veckor borta...suuuck, och jag har historieprov på tisdag, och jag har inte ens öppnat boken. fy, jag imponerar på mig själv ibland.
Suuuck. Men det är bara 1½ månad till jullovet, och på fredag blir det fest! Alltid något att se fram emot.
Och faktiskt tar jag studenten i vår. Herrejisses jag börjar bli vuxen. Hur ska detta gå? haha xD

nördlista.



nu vart det upp till bevis hur mycket jag använder min telefon egentligen.
en smula smask var det här ja!

Var ligger mobilen när du sover?

Bredvid mig i sängen, under kudden

Hur ofta händer det att mobilen ligger hemma utan batterier?

Aldrig

Har känns det att vara utan mobil?

Tomt!

Får du någon gång höra att du är mobilfreak?

Fick höra det några gånger under ambulanspraktiken. Särskilt när jag jobbade natten. Haha.

Hur många sms har du skickat sedan du fick mobilen?

645 stycken

Hur länge har du haft mobilen?

På onsdag är det två veckor

Hur många minuter har du ringt?

1 timme 4 minuter och 56 sekunder

Hur många telefoner har du haft det senaste året?

5 stycken

Vad har du för bluetooth-namn på mobilen?

W595

Den bästa låten på din mobil?

So what - Pink

Hur många lucköppningar har du gjort?

Har ingen lucka, har såndär utskjutbar "lucka"

bildbjudning från gårdagen.


Jag var föreställandes en slags läkarvariant.

Jennifer var kvällen till ära en läcker vampyvariant.

Robin var något blekt med en stilig stjärna, samt mina D&G-solglasögon som var mindre hela när kvällen avslutades.

Ni övriga som inte fångades av kameran ska inte känna er bortglömda för det. Jag tycker lika mycket om er iallafall!
<3

lördag.

blev en jättebra kväll igår, men avslutades inte lika bra..så gick till stan med Robin och mötte Frida och Daniel, så vi gick och käkade lite (köttbullar och MOS! haha), var hemma vid halv tre tiden och då fick jag stå i duschen hyffsat länge för att få bort allt fejkblod och sminke och skit. Haha. Men jisses vad skoj vi hade innan "det där" hände.
Jag och Jennifer kärleksfullade oss mest hela tiden mot varandra, sedan kom Frida och Daniel en stund också vilket var jäääättekul!
Sedan låste jag och Jennifer in oss på toaletten och satt där och drack vin och pratade ända tills vi blev störda och helt plötsligt var vi fem personer på den lilla toan..haha.
Har inte lyckats lägga in bilderna tack vare att min telefon är dum i huvudet..men ska försöka lite till. Suck^^

RSS 2.0