Godmorgon!

Jag tvingar mig att blogga lite nu, for jag har veeeerkligen ingen lust. Vaknade vid atta-tiden, for 1,5 timme sen typ..har kakat frukost och dejtat duschen nu, vi ska kora till Riverdale om en kvart typ, och sedan ska vi in till stan.
Men vi hors ikvall!
Puss


Forresten, vi har SOL och VARMT!


SATAN HELVETE!

Faaan vad jag ar klantig! Fick for mig att jag skulle tomma minneskortet har i datorn och ladda upp nagra bilder fran dom har forsta dagarna, men NEHEJ! da har klantiga Malin saklart GLOMT usb-sladden hemma. Javla as vad arg jag blir!
Likadant innan idag, mobilen hade hallit tyst hela dagen sa jag undrade om jag tappat alla vanner eller vad som hant, och da visar det sig att i displayen star det: "Sim inaktivt", VAFAN?! Fick jag halla pa att starta om telefonjaveln och massa innan den fungerade. Forlat mamma for alla fula ord, men jag ar realy pissed off right now!

Ska kolla upp hur den dar iPhone funkar i sverige och sa, kan man ha kontantkort och den fungerar i sverige sa funderar jag pa att kopa en om det inte ar for dyrt. Men jag och Irmelin ska kolla upp det nagon dag, pa tisdag antagligen.
Forresten, har regnat har idag, var massa vattenpolar nar vi kom tillbaka hem nu pa kvallen (klockan ar 23.00 har), men inget regn har kommit pa oss annu. Och jag ar saaaa brun! Brunare an jag var hemma iallafall ;) I LIKE IT!
Och pa onsdag blir det nog stranden for mig, Monica, Danny och glinen =)
PUSS!


My poor baby!

Naaaaaaw, stackars Smilla ='( Vi saknar dig meeed! Ska pussa pa dig nar jag kommer hem, loovar! och husse kommer hem om en vecka precis, sa det ar inte lange till!

Kom precis hem fran Long Island nu, varit dar och grillat och lite sa ikvall, traffade pa jattemycket trevligt folk, bland annat en gullig kille som jag satt och pratade med ett tag, jatteschysst =)
Imorgon ska vi in till Manhattan igen, blir Chinatown da vad jag vet, sen far vi se!

Sondag!

Fick fundera laaange pa vilken dag det var..haha, redan sondag! Tredje dagen redan, tiden gar ju skitfort! Igar kom Monica, Danny och deras barn, Sidney och Quinn hit pa eftermiddagen, sa badade vi i poolen och at pizza (stooor och feeeet...men GOOOOOOD...hahaha!), jag och Monica bestamde att vi ivag och shoppa en heeel dag sedan nar pappa akt hem, Irmelin ska ta hand om glinen sa vi far heeela dagen, underbart! haha!
sedan nar dom kort hem sa kom Eva och hennes Danny, och sedan deras barn med, Infinit och Marley och Dee, mina darlings! sa dom badade i poolen och lite sa, sedan sa testade vi nagon tv-shop grej som tranade magstyrkan..gryyyymt rolig! haha, och det kandes faktiskt att den funkar...far val kora ett tag pa den varje dag med tanke pa allt javla skit som man ater har ;) ajja, sedan sa kollade vi pa mina bilder pa bdb, gamla partybilder, och sedan lite bilder pa hundarna och sa, och sedan sa grillade vi och at massa pa kvallen, och sedan satt jag och Eva och pratade skitlange, och kollade pa bilder pa min telefon och sa, sen lekte jag lite med hennes iPhone...men jag fattade nada ;D
och forresten, nar jag skulle kopa smoothie inne i NYC i fredags sa fragade tjejen i kassan om jag ville ha regular eller large, och jag var ju torstig och tankte inte pa att jag var i super size landet! omg omg omg, mistake mistake BIG TIME! hahaha, jag drack inte ens upp halften......;D
idag ska vi till long island iallafall, middag dar med nagra kusiner till Irmelin, och sedan hander det val inte sa mkt mer tror jag =P

men ni far ha det sa bra i sverige, har ar det forresten mulet idag, men jag har fatt vaaaaarsta brannan! ni skulle bara veta ;D

puuusssssss!


Godmorgon!

Nu ar vi hos Irmelin, kom hit igar kvall, da var vi (jag och irmelin) ute och gick en runda med lilla Kodey (deras hund) och pratade en massa, och nu imorse vackte pappa mig redan vid halv atta, sa har vi varit ute och gatt en runda nu och atit frukost..klockan ar nio har.
Vad som hander idag vet jag val inte riktigt, barnen kom val aldlelles sakert och far val se om nagot mer happends..imorgon ska vi till Long island pa middag iallafall =)
Dom har fatt varsta nya, stora bilen..langtar tills jag far korkort, hahaha, da ska jag komma hit och kora den ;);)


Blablabla...

Gaah vad svart att hitta pa rubriker ibland!
Jajja, nu har vi iallafall kommit hem hit till Montclair igen typ..vart inne i stan hela dagen, akte in vid nio-tiden imorse, vart lite overallt, Empire state building, ground zero (akte forbi), times square och ja..lite har och dar. haha. Hittade inte sa mkt, bara ett par jeansshorts och ett NYC hoodie =/
Hahaha, sedan nar jag stod och skulle betala min smoothie inne pa ett cafe sa kom det fram varsta trevliga killen och borjade prata en massa! alla ar sa sjukt trevliga och oblyga med komplimanger! jag menar..hade man borjat snacka sadar med nagon i sverige att dom typ ringt psyket..eller nagot, bara man ler at en manniska for att vara vanlig sa typ glor dom at andra hallet och ser livradda ut ;)
ajja, nu ska jag kolla lite andra bloggar.

Godmorgon!

Heej, hur har ni det hemma i sverige? har ar det mulet an sa lange, men det ar redan varmt ute, sa det kommer ju bli riiiiktigt varmt inne i stan!
nu har jag precis dejtat duschen och klatt pa mig, sa vi ska snart aka in till stan, ska bara hitta pappa och ta reda vilken tid han tycker...han ar fasen expert pa att gomma sig den jakla manniskan! Blev typ 8-9 timmars somn inatt men ar fortfarande sjuuukt trott! jaja, sova kan man gora hemma i sverige sen =)
men ni far ha det sa jattejattebra idag! uppdaterar kanske nagot mer senare!
pusshej, och speciellt till mamma: I love you!

I Montclair

Sa, nu har vi kommit fram till Olle och Ercilia i Montclair, New Jersey, har atit lite och suttit och pratat en massa,trevligt! har aven planerat morgondagen, blir upp tidigt och in till Manhattan med 09.55-bussen! Sedan kommer Irmelin pa kvallen sa ska vi hem till henne, kommer blir saaa bra!
Flygningen gick bra iallafall, var bara ett javligt litet och trakigt plan fran Amsterdam till Newark..helt pissigt. Haha, inga egna tv-skarmar eller nagot sant alls! Boring. Det ska minsann Monica fa fasiken for ;) neej, skojja bara!
Asch, nu ska jag uppdatera detta, sedan kolla mailen och sedan ska jag tillbaka ner och vara lite social igen. Har varit vaken i nastan ett dygn nu..sa blir val till att forsoka sova lite snart ocksa.
Pusshej!


Hej då!

Nu är jag klar, och nu ska vi köra om tio minuter. Pappa gick precis och väckte mamma.
Jag har skickat sms till söta Diana som hon förhoppningsvis inte vaknade av, och jag blev förvånad över hur lite min väska väger..jag bloggar kanske ikväll (inatt svensk tid) om jag kommer åt en dator, annars får ni vänta till imorgon eller på lördag!
Puss <3

Hej då Sverige.
Hello New York!


Godmorgon...

Nu är jag vaken igen, har duschat och lite så..vi ska köra om en timme eller så, tänkte försöka äta frukost innan, sedan ska köpa något på kastrup också, vi har ju ett par timmar där antagligen om det inte tar aldeles för lång tid i incheckningen..suck. Bloggar mer senare, det hinner jag!
Puss <3


Godnatt!

Nu tänker jag gå och lägga mig och sova ett par timmar, 03.45 ringer klockan (okay, mobilen) imorgon. Suck.
Sov så gott ni också!
puss <33

Pussycat Dolls!

Promenad med Tiina ikväll, skönt att få prata av sig lite, enbart massa skitsnack när vi håller på..haha! Men det vi pratar om är denna bloggen aldelles för pryd för att få reda på. Efter våran promenad var jag ute med Smilla, hämtade lite saker hos mormor och morfar som ska lämnas till folket över i new york, jag fick även lite cash till resan, så himla gulligt <3 tack tack tack <33
Nu ska jag se Pusscat Dolls på trean, och sedan kom jag på att jag inte ens har tömt väskan jag ska ha med som handbagage, det är den vanliga, stora guldfärgade som jag brukar ha, och jag vet att det ligger hur jäkla mycket skit som helst i den! Jobbigt eftersom man inte får ha vad som helst i handbagaget heller.


Hmm...

Kom inte på någon rubrik.
Jag och mamma låg ut på terassen tillsammans med alla hundarna och solade lite innan, den lilla stund solen var framme, och pratade om lite allt möjligt. Mys!
Pappa och jag har också haft världens konstigaste diskussion precis, han hävdar att adaptern som jag hade med mig förra året absolut inte funkar för att hans mobilladdare inte passar i där, men grejen är ju den att det kommer att fungera finfint när vi kommer dit, eftersom vi kopplar in den i ett eluttag där och resten behöver jag väl inte ens förklara! Men som vanligt så ger han sig ALDRIG. Så det ska bli kul imorgon, att se hans min.."vad var det jag sa?!" haha ;);)

Boring!

Fy faan vad tråkigt jag har! Har kollat alla bloggar jag brukar läsa ungefär en miljon gånger, skickat sms utan att få svar, inga roliga är online på msn...suck. Jaja, klockan 19 ska jag möte upp Tiina iallafall. Då är kvällen räddad, tack och lov!

Lite småplock..


Kollade lite på forever21's hemsida, men tyvärr hittade jag inte så mycket, bara dom här tre tröjorna..jaja, det lär ju finnas mera i butikerna =P

Packad och klar!

Allt är färdigpackat nu, förutom smink, parfym, mobilladdare och tandborste och såna saker som jag ska använda idag och på morgonen imorgon, det lägger jag i precis innan vi åker istället.
Har inte alls packat mycket kläder, jag vet att jag kommer ha dubbelt så mycket, minst, med mig hem igen, så vill inte fylla väskan för mycket..förra året skickade jag hem lite Magnus som flög dagen innan mig, sedan hade jag två väskor (stora och fullproppade) som jag checkade in och ett handbagage som var precis på gränsen för att få ta med sig ombord på planet..

ZzZzZzZz

Så, nu har jag sovit ett par timmar till. Vaknade av sms, från Diana och Tiina, det var nog tur, annars hade jag fasen sovit hela dagen =P haha^^
Nu ska jag nog ta med Steffi ut och gå en runda. Pusshej <3

För ett år sedan..

Kom på en sak, förra året flög jag ju den 25e, så för precis ett år sedan skulle vi snart köra till flygplatsen. Det finns många minnen från förra sommaren, både såna man vill uppleva igen och igen och igen, och sedan dom som man helst av allt vill glömma. Äh, man ska leva i nuet, tjänar ingenting till att gå runt och vara deprimerad för sådant som man kunde gjort annorlunda då.
Puss <33

Tidigt på morgonen..

Usch, familjen skulle iväg nu på morgonen och då är det ju omöjligt att sova...så tyvärr är jag vaken nu. Men tänkte försöka sova en stund till, imorgon går ju tåget vid 06, så det blir tidig uppstigning, 04.00 ringer klockan, jisses..då har jag ju knappt somnat. Ajja, blir nog frukost på Kastrup sen för min del iallafall, har ju ett antal timmar där mellan tills planet går. kollade på biljetterna igår som Monica fixat, första gången sedan pappa hämtade ut dom, vi har ett par timmar i Amsterdam imon-eftermiddag också innan NY planet går..men det är en stor flygplats, så där finns nog saker att göra under tiden. Börjar bli mer och mer taggad nu ;P haha.
Nej, nu ska jag försöka sova lite igen!

Inte länge kvar nu..

Bara imorgon kvar och sedan åker vi, har inte packat ett dugg ännu. Får göra det imorgon =P Jag är alltid sådan, väntar till sista minuten och då springer jag runt och stressar som en galning och så glömmer jag att packa ner det viktigaste, eller också är dom kläderna som jag ska ha med inte tvättade och så måste man göra det också eller så..blablabla..jag måste lära mig planera! Se det här inlägget som ett bevis för att jag vet precis hurdant det kommer bli imorgon. Haha!
Kommer att bli två härliga veckor iallafall! Men saknar redan min älskade Diana! Men det kommer säkert bli väldigt härligt att slippa mig..haha, eller hur? ;) Och jag kommer minsann inte att glömma det jag lovade baby ;D <33
och sen kommer jag ju att sakna Magnus också, men som tur är så vet jag att han kommer att sakna mig också ;P Sju veckor är lång tid, men som tur är så finns det ju mail =) Bästa vännerna är dom två, dom vet jag att jag alltid kan lita på! Underbaringar <3
Men det känns jäkligt tråkigt att en av mina vänner, som jag trodde var nära, helt plötsligt bara slutar att höra av sig..skittrist. Riktiga vänner gör inte så! Äsch, jag ska omge mig med människor som jag blir GLAD av. inte såna som hon!
Diana, Becka, Sandra och Magnus kan jag verkligen lita på! Dom bästa <3


Bildinlägg!


Mötte upp Diana och Magnus i stan, handlade lite grejs som jag nämnde i ett tidigare inlägg..haha.
Mange var på bio på kvällen, men vi kände inte för det, så vi krängde massa istället, och pratade och kollade på youtube-klipp, sedan var vi ute och gick en runda också.

Efter våran väldigt onyttiga middag så kände jag att jag behövde vara lite nyttig..så köpte jordgubbar vid Strandvallen/Hälleviks Camping.

Diana och jag, älskar dig vännen <3

Som jag skrev i ett inlägg så blev det massa åska och blixtar när vi kom hem, så vi tände lite ljus <3

Jag och Magnus i bilen idag =)

Hemma!

Hemma nu, ätit lite middag och så. Nu i eftermiddag var vi (jag och Magnus) iväg och handlade massa grejer till det som han håller på att bygga, en stuga. Inte som Diana trodde...haha, när vi satt och pratade i fredags kväll jag, hon och Nicke..hon trodde på fullaste allvar att det var ett trädgårdsland, och det tyckte vi andra var ganska skoj...haha ;D
Har lite bilder som jag antagligen kommer att lägga upp senare..
puss

Godmorgon, tisdag!

Har varit och köpt nybakade frallor nu, så ska snart äta frukost..sen i eftermiddag ska jag sticka hem, har en jäävla massa att packa och så tills vi åker på torsdag..väntar alltid, alltid tills sista stund. haha ;)
Men det ska nog gå bra iallafall :P Fick en present av Magnus också förresten, haha, och av sötisen Diana ;) kanske visar sen, får se ;)
Hoppas ni får en bra dag aaallihopa =)

Godnatt!

Nu har vi varit ute och gått, kollat på Scrubs och nu har vi lagt oss i sängen och ska se film. Skräckfilm blir det nog. Om jag vågar =P haha.
Förresten, när jag kom upp så var balkongdörren öppen och det var ju KALLT SOM FASEN, så har två täcken nu..haha. Iskallt verkligen, sommaren come back!
Egentligen skulle jag åkt hem idag, men blev att jag stannade en natt till. Nu ses vi ju inte på sju veckor, eftersom jag åker till New York och han åker ut på sjön och jobbar..men det är inte lika illa nu som när vi var tillsammans, nu bryr jag mig inte alls, och det ser jag verkligen som ett tecken på att detta är det rätta, det vi gör nu =)
Ajja, nu kommer Magnus så jag ska sluta blogga. Men vi hörs imorgon!
Pusspuss =)

Måndag

Vaknade vid tolv typ, vart ute och sprungit och käkat frukost sen dess...nu blir det duschen, sen får vi se vad som händer. Inget särskilt antar jag...haha, men det är mysigt det med =)
Cityakuten står på just nu, och det är ju alltid bra =)
Nej, nu blir det en dejt med duschen.
Pusspuss!

Haha ;)

Batteriet höll på att lägga av, så kopplade in sladden igen..åskar inte så mycket längre, börjar datorn brinna får jag väl länsa kontot eller något...'lalala'
Diana pratar i telefon, men när hon är färdig ska vi dricka jordgubbssaft och se film =)
Blir antingen Saw, Titanic eller dom nya Svensson Svensson-avsnitten. Like it ;)

Blixt och dunder!

Nu har vi hunnit vara ute och motionera..haha, cykalde till hällevik en sväng, nu åskar och blixtrar det som faan ute och pissregnar gör det också, så har tänt ljus och så, mysigt ;) finns batterier för en timme ungefär på laptopen så ska inte slösa så mycket tid här, men blogga lite måste man ;) haha.

Usch, nu blixtrar det igen..haha. jag och Diana sitter här och är typp livrädda, tycker Magnus kan komma hem nu ;)
ajja, nu ska jag vara lite social...vi får gömma oss under en filt eller något ;P haha.
Bloggar mer senare när åskan slutat!
Pusshej, och mamma: Jag ÄLSKAR dig! You're the best!

Jag och Diana

Nu har vi precis ätit, Ben&Jerry's cookie dough, kanelbullar, soltorkade tomater och marinerade vitlöksklyftor...haha, man tar vad man är sugen på ;D
Vi sitter och kollar på Madicken på tv1000, och sedan blir det att ut och gå en sväng tror jag, och sen se om det finns någon film på datorn, men det finns det säkert (A)

Hejhej ;)

Nu är jag klar med duschande och allt, så nu blir det en liten kort promenad med Tiina och sedan ska jag hem och bli en lite vackrare version av mig själv. As always!
Njut av dagen gott folk ;)
pusss


Godmorgon - söndag!

Det är söndag idag va? Hoppas alla har sovit gott iallafall! igår hade jag och mamma värsta diskussionen om det var lördag eller söndag. Haha.
Iallafall, vaknade vid tolv och har varit ute och gått med Smilla, och nu ska jag dejta duschen, rakhyveln och peelingkrämen.
See you later!


Fjortis, diva eller bitch?

Du använder uttrycken:
Daah ()
Ofta? (x)
Damp ()
Whata?! (x)
Shiiiet (x)
Shut the fuck up biatch (x)
men orka (x)
vene ()
TOTALT: 5

Klädesplagg/märken du använder:
kjol (x)
jeans (x)
t-tröjor (x)
mössa ()
keps ()
gucci ()
Puma ()
Adidas (x)
NY ()
East Side ()
TOTALT: 4

Make-up:
foundation (x)
mascara (x)
kajal (x)
ögonskugga (x)
puder (x)
brunkräm ()
TOTALT: 5

Frisyr:
hårspray (x)
platt/lock-tång ()
uppsatt (x)
utsläppt (x)
diadem ()
hårband ()
hårmouse (x)
TOTALT: 4

Saker jag äger:
två stora husdjur (x) 
en egen data (x)
mobil med mpxl kamera (x)
digitalkamera (x)
egen tv/projektor (x)
cd-skivor med justin timberlake och eminem ( )
egen dvd ()
egen boxer ()
egen video ()
dvd-filmer med Lindsay Lohan ()
TOTALT: 5

Resultat: 28

 
0 - 8 p. = vanlig/ lever du?
8 - 15 p. = fjortis
15 - 21 - bitch
22 - 30 - diva
31 - 41 p. = överklass kärring

Blonderat håret...


Blonderade som sagt min utväxt+övriga håret i torsdags kväll, och såhär blev det!

Kväll/natt

Nu är min lilla morgondag planerad också..haha. Blir långrunda med hunden, övningskörning med papps, träffa Diana på eftermiddagen /kvällen och sen såsmåningom hem och sova hos Magnus. Tror jag nog =P
Sitter här nu och är trööött som ett as, som hade tänkt sällskapa Tiina lite på msn, hon ska jobba natten imorgon så hon ska vara uppe till fyra minst så att hon kan sova på dagen imorgon..men får väl se hur länge jag är vaken ;P

Hemma nu!

Så, nu är jag hemma. Bloggade senast i torsdags, kan ju berätta i min sanna stil om dagarna =P haha.
Torsdag: Finns väl inte så mycket mer att säga, film och mys. I stort sett det enda.
Fredag: Midsommarafton. Vaknade hos Mange och sedan drog jag därifrån och då mötte jag upp Diana inne i stan vid ett-tiden, då köpte vi pommes på Lasses och sedan satt vi och snackade en massa, sedan tillbringade vi ett par tillsammans med min familj och Affe, Heléne, Karin, Thomas och ett par andra människor på brukshundklubben. Midsommarmat åt och sedan bytte jag och Diana om och fixade till oss till lite vackrare versioner av oss själva. Sedan skjutsade min söta mamma ner oss till Magnus igen, eller ja, till Mjällby, så bestämde vi att vi ville gå därifrån =)
Det brukar väl ta runt 1 timme att gå därifrån om man går i rask takt, för oss tog nästan två timmar eftersom vi gick lite omvägar och massa sånt. Haha. Äkta Mjällbyturister! ;D
Det blev iallafall jag, Diana, Magnus, Nicke, Kamilla, Malin och Hassan som hade väldigt trevligt på kvällen, och så småningom anslöt sig Tommy till samlingen också =)
Kvällen avslutades framåt tre-tiden, då blev det att jag, Tommy och Diana sov hos Magnus allihopa, och då hade Tommy även hunnit med att laga mat åt sig, och jag hade diskat hemma hos Magnus föräldrar (som är i Turkiet för tillfället) och plocka ur diskmaskinen hemma hos Magnus.
Lördag: Morgonen började vid sex-tiden, när Tommy startade tv:n, sedan blev jag pigg så då låg jag och försökte väcka Magnus, tog väl typ en timme innan det lyckades =P
Haha. När vi allihopa vaknat gick vi till Hällevik för dagen-efter-mat, och det var väl allt. Eller inte riktigt allt. Vissa detaljer är den här bloggen för pryd för att berätta om.


Jag i torsdags. Väntar på bussen.

Jag, Mjällby-turist igår, precis när vi hade börjat gå =P

Diana vid samma tillfälle =P

Tommy (längst bort) och Magnus (närmast) i förmiddags.

Midsommardagen

Glad midsommar. I efterskott.
Sitter hos Magnus nu, vart lite fest igår kväll och idag har det blivit kycklingtallrik och pommes till frukost. Haha. Snart kommer mamma, så ska hem och sooova hade jag tänkte mig. Är trött som en gnu..fy fasen =P men trevligt hade vi igår =)
Uppdatering kommer senare.
Pusshejj <3

HAPPY!

JAG ÄR LYCKLIG! Sverige feteloosade matchen igår, så nu kan förhoppningsvis allt som har med fotboll att göra utrotas. Kan man bli gladare? Mohaha.
Bara för det så ska jag heja på Ryssland. Dom måste vinna. GO RUSSIA!
Nu ska jag snart springa till bussen, bara inget äckel med svettlökar sätter sig bredvid mig. Såna är jobbiga. Även dom som lyssnar för högt i sina satans mp3-spelare. Eller äckliga, svettiga människor MED en mp3 som dom tvungen ska lyssna så högt i så att alla hör det. Såna finns det gott om på Öresundståget.
Äsch, ha en bra kväll =)
Love you all <3

AOUW!

Nu sitter jag med blonderingen i håret. Som vanligt svider och killar det som faaan. Jaja, den som vill vara fin den får lida pin heter det väl? Om ni är intresserade så tog jag fel tablett aldelles nyss..jag skulle ta en ibutemin, och istället så lyckas jag svälja en Axilur Vet. Ni som har hund borde veta vad det är för något.
Ikväll hade jag från början inga planer alls, men det tyckte jag verkade tråkigt..så jag ringde Magnus som sitter på Arlanda och inväntar sitt flyg och frågade om han kände för att kolla någon film eller så ikväll, sedan var min kväll räddad.
Så när dom här fyrtio minuterna har gått ska jag dejta duschen, fixa sminket och bli en lite vackrare version av mig själv. Sedan ska jag ta kvart över nio bussen och möta upp honom vid stationen vid kvart i tio.
Hoppas ni övriga också får en bra kväll!

Torsdag!

Har varit i stan med mina föräldrar idag, övningskörde dit och hem och inne i stan lite =P gick väl bra, för det mesta ;)
Köpte inte mycket, bara mascara och hårfärg.
Nu ska jag ut med hunden!


Min kväll!

Var som sagt först ute och gick med Tiina, 45 minuter blev det, sedan kom jag hem och då ringde Diana, så då tog jag med mig mammas schäfer Shannon ut medan vi pratade, så då blev det en timmes promenad där.
Nu har jag och mamma varit och hämtat min lillebror, och nu ska jag nog fasen sova. Blev ju alltså inte så värst mycket sömn inatt =P
Puuuusss, och sov sött <3


The Hills

Har varit ute och övningskört nu, gick väl bra. Men det slutade väl mindre bra. Jaja, jag börjar bli van nu. Man bryr sig inte så mycket längre. Bara tråkigt.
Nu ska jag kolla på The Hills <3 och sen ikväll ska jag träffa Tiina och ut walka lite ;P

Listnörd.

Brukar du komma i tid: Om jag vill.
Vad hade du i din mun senast: Vatten.
När mår du bra: När jag är glad ;)
När hade du sex senast: Inatt.
Hur känner du dig nu: Trött.
Kan du laga mat: Jadå.
Vad pluggar du: Omvårdnadsprogrammet och körkortsteori.
Vad tycker du om fötter: Dom är bra att gå med ;P
Är du smart: Jätte.
Vad har du på dig: Jeans och Magnus team sportia-tröja.
Är du aktiv i skolan: Ganska.
Vad saknar du: Körkort. Diana. Jennifer. Magnus. Robin. Många just nu.
När och varför grät du senast: Vill inte gå in på det.
Var det pinsamt att svara på det: Nejdå.
Hade du en bra kväll igår: Ja =)
Din favoritdryck på morgonen: Smoothie.
Vad ska du göra i sommar: Åka till New York, jobba och umgås med vännerna.
Är du nöjd med ditt liv: Ja.
Vad vill du jobba som:  Vet ej. Brandman kanske.
Har du tråkigt just nu: Ja, fast det är rätt skönt faktiskt.
Vad gör livet värt att leva: Mina vänner, familjen och mina djur.
Vad i livet ångrar du: Gjort är gjort, tjänar inget till att ångra.
Är du musikalisk: Nej.
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej.
Är du bortskämd: Inte överdrivet tycker jag.
Är du trött: Ja.
Vad gör du imorgon: Övningskör, hämtar pass+dollar, kanske något mer

Din första
Operation: i trean
Första piercingen: öronen
Första bästa vän: Jenny&Josefin
Första priset: med kaninerna
Första sporten du började på: gymnastik
Första husdjuret: hund
Första semestern: Danmark, Tyskland eller Österrike
Första konserten: Minns inte. The Ark kanske.
Första kärleken: Minns inte.

Favoriter:
Filmer:  A walk to remember.
Tvprogram: Top model, Du är vad du äter, Andra avenyn
Musik: Olika.
Drink: Det mesta som är gott ;P
Kroppsdel (på kille): Håret. Haha^^ ;);)
Sport: Agility.
Plagg: Beror på.
Skola: ?
Bok: Gossip Girl

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Göra klart den här listan.
Lyssnar du på: Enrique Iglesias.
Väntar du : Inget.
Tittar du på: Skärmen?

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon.
Kramar eller kyssar: Både och.
Kortare eller längre: Längre.
Snygg mage eller snygga armar: Snygg mage.
Busig eller lydig:  Busig (:


Bilder från gårdagen!


Låg på bryggan och lyssnade på musik en stund, såhär fint var det när det var sol! Har fotat in mot land, Magnus båt ligger där också...men tror inte den syns =P

Mulet..ut mot hamninloppet.

Sen var vi som sagt och kollade på mamma när hon tränade skydd på Shannon! Var inte där så länge, bara typ tio minuter. Men såg lite iaf =)

Mina timmar..

Man måste ju ha minst 200 timmars barnerfarenhet för att ansöka med Cultural Care som jag ska åka med, jag hade inget att göra när jag väntade på bussen imorse (tåget var sent, då blir bussen det också..) så jag räknade ut hur många jag hade, och lite slarvigt räknat, där jag inte räknat med alla strö-timmar här och var, utan bara hela helger som jag haft hand om Ebba och Joel (mina älskade kusiner!) så blev det 216 timmar. That sounds great!
Har så många, många frågor och funderingar så det är jäkligt skönt att jag har tid för möte+intervju så jag kan få svar på alla...men innan dess: NEW YORK! Imorgon är det exakt en vecka kvar. Ska prata med alla där över också om dom inte känner någon som söker en au pair till nästa sommar, jag skulle fasen ge nästan vad som helst för att hamna i New York!

Onsdag!

Upp tidigt imorse efter att ha somnat sent, halv sju närmare bestämt gick vi upp, Magnus skulle köra till flygplatsen, han ska till Stockholm och fixa nytt visum, det behvövs i hans jobb vettu ;P och jag skulle hinna med bussen hem, det blev lite stressigt efter en lång dusch, men det slutade med att vi hann båda två =)
Gårdagen var väldigt trevlig iallafall, eftersom min lååånga morgon i sängen med SvenssonSvensson-serien så blev det en springrunda då det såklart började spöregna så fort jag kom utanför dörren och slutade så fort jag kom tillbaka in igen...menmen, jag sprang iallafall ;D sen på kvällen var vi och kollade på mamma skyddsträning med Shannon och sedan hyrde vi film som vi kollade på =) The nanny diaries, tyckte att det passade att se vad som väntar mig nästa år, haha ;D den var jättebra iallafall, men lite sorglig i slutet, och löjlig som jag är så började jag såklart gråta ;) ajja, det var bara för att det var liten hundvalp med..ska inte berätta mer nu om någon annan tänkt se filmen =P
Idag händer inte så mycket, ska ut och gå med hunden, kanske träffa Tiina ikväll..imon ska jag övningsköra med pappa, och så ska vi in till stan och hämta passen och sedan ska vi hämta ut dollar på banken. På fredag är det midsommar, och jag ska umgås med Diana, blir nog lite mys i stil med nyårsafton..haha, men är vi festsugna vet jag ju nu vart vi ska ta vägen ;);)
Hoppas ni andra också har en bra dag, pusssss <3


För sista gången!

Haha, får samma fråga hela tiden. NEJ jag och Magnus är INTE tillsammans igen. Vi tycker om varandra som väldigt nära vänner och vi har en väldigt speciell relation med tanke på vad vi har gått igenom tillsammans, men vi vill ingen av oss ha ett förhållande, dels för att vi inte vill riskera att förstöra den grymt starka och nära vänskapen vi har just nu, och sedan för att han har det jobbet han har och för att jag antagligen ska flytta utomlands nästa år. Så nu vet ni!

Död blogg..

Jag råkade btw döda min bloggdesign igår och eftersom jag är för lat för att ordna någon ny så får ni stå ut med den här standardmallen ett tag.
Magnus var hemma en sväng nyss, myste lite och hade med sig frukost =) nu försvann han iväg igen för någon halvtimme sedan och kommer väl hem och någon/några timmar igen...jag vet inte ;P haha.
Jag ska fortsätta se film..sedan ska jag väl ut och lägga mig och sola kanske.

Eller kanske inte. Tittade precis ut och det är ett stort regnmoln ute nu...tråkigt tråkigt.
Nej, ska starta filmen igen. Eller serien är det kanske. Haha. Hittade massa avsnitt nerladdade på datorn. Me like!
Pussar <3<3

Top Model

Jag kommer inte att somna om igen. Jag gjorde misstaget att börja kolla på Top model. Damn it!

Haha ;D

Tisdag morgoon.

Ligger i sängen hemma hos Magnus nu, vaknade och det var tomt bredvid mig, eftersom han skulle fixa en grej vid halv åtta, vet inte alls hur lång det tar, ett par timmar, maybe. Jag har inga planer på att gå upp ännu iallafall eftersom vi inte somnade förräns närmare fyra inatt/imorse, som vanligt. Haha.
Idag är det förresten precis TIO DAGAR kvar tills vi flyger till New York. Amazing! Tiden går fort =)

Tidsfördriv

Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Blå
Längd: 164 cm
Studerar: Omvårdnadsprogrammet räddning/ambulans
Favoritklädesplagg: Klänningar och leggins
Har alltid med mig i väskan: Mobilen+hörlurar, nycklar, mascara, parfym, läppglans, foundation, tuggummi, plånbok
Dricker jag läsk dricker jag: Loka
Tatueringar, piercings: Nej
På datorns skrivbord har jag en bild av: Min hund
Imorgon kommer jag: Umgås med Magnus, träna hunden
I sommar kommer jag klä mig i: Klänningar
Jag är född: Den 5 November 1990
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Carrie Bradshaw i SATC
Min all time favourit parfym är: Vanillia Blues
Nu ska jag: Fixa mig
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Ingen

Måndag!

Har hunnit att duscha och vara iväg med mamma och handla. Jag hatar att gå i affärer helt osminkad, alla GLOR verkligen. Och då menar jag GLOR! Faan. Att jag aldrig lär mig! Men samtidigt är jag för lat för att sminka mig och jag bara ska till Willys eller nåt.
Ska som sagt iväg på introduktion snart, och ska fixa mig och lite så innan dess, vet bara inte vad man ska ha på sig, får väl försöka se någorlunda ordentlig ut...jaja, det fixar sig, ska leta lite i garderoben =)
När jag är klar där (tar förhoppningsvis inte längre tid än en timme) så ska jag hem till Magnus, sover där inatt =)


Satans helvete!

=(=(
Jag kan ju för fan lika gärna följa med mina föräldrar till Kopparbo nu. Det kommer bli den tråkigaste veckan på hela sommaren. Jag ska sitta hemma medan alla andra är ute och festar. Very funny.
Den här dagen har bara gått och helvete känns det som, ska gå och lägga mig nu och hoppas att jag vaknar imorgon och har glömt allting. Haha, väldigt troligt.


Tjat...

Om precis 10 dagar har jag packat färdigt..förhoppningsvis! och åker till New York imorgon. Ska bli jäääkligt skönt att slippa JFK den här gången, vi flyger nämligen till Newark istället. Närmare hem till Irmelin och Fred därifrån =P

Förlåt att jag tjatar mycket, men jag längtar som bara den! Så ni som läser får faktiskt stå ut med det ;D


Söndag kväll!

Har varit ute och gått med Tiina nu ikväll, lika trevligt som alltid =) Skönt att få prata om allting utan att behöva tänka på vad man säger..haha ;D
Imorgon är det som sagt introduktion på jobbet klockan två, sedan ska jag hem till Magnus, film och mys? Det lär det väl bli =P

Lista..

Gissa vad jag fick för kommentar på mitt förra, något irriterade inlägg? "Ha en bra dag." Fuck off! Kommentera något vettigt eller låt bli va! Blir så irriterad på såna meninglösa kommentarer.

blond eller brunett
blåa ögon eller bruna ögon
vanilj eller choklad
hund eller katt
Christina Aguilera eller Britney Spears
läppstift eller läppglans
rock eller rap
rosa eller lila
tv eller dator
cd eller radio
hockey eller fotboll
äpple eller apelsin 
morgon eller kväll
kyckling eller kalkon
berg-och-dalbana eller vattenbana
droger eller likör
guld eller silver
Nike eller Adidas
VH1 eller MTV
sanning eller konsekvens
Harry Potter eller Lord of the Rings
vinter eller sommar
eller springa
stranden eller bergen
stan eller landsbygden
kärlek eller lust
stjärnor eller månen
sko eller sandal
bad eller dusch
syster eller broder
New York eller California
långt hår eller kort hår
klänning eller kjol
mobil eller telefon
lägenhet eller hus
tall eller gran
ring eller halsband
jordgubb
eller hallon
Sverige eller Norge
höst eller vår
jeans eller leggins
glasögon eller linser
jul
eller påsk
tv-spel eller data-spel
bil eller buss
cowboy eller indian
nagellack eller läppstift
hav eller sjö
husdjur
eller bondgårds-djur
Mercedes Benz eller BMW
nyår eller midsommar
hetero
eller bi
plugga eller arbeta
fängelse eller döden
löshår eller äkta
ipod eller mp3
lång eller kort

Fy fan!

Jag är så jävla förbannad nu så jag vill slå någon. Hårt!

Söndag!

Skulle ju som sagt egentligen träffat Becca idag, men vaknade halv elva, och kom på att jag aldrig skulle hinna träna hunden innan, så jag fick avboka. It sucks! Men, det kommer fler tillfällen. Hundträningen gick bra iallafall, var "bara" uppletande som vi tränade, jag och Smilla och mamma och Steffi, mamma och Shannon spårade lite också =)
Ska ut och övningsköra nu..puss!

Kul grej..

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense. NO CHEATING!


How are you feeling today?
Smurf's Theme

How do your friends see you?
ABC - The Jacksson Five

Will you get married?
Living next door to Alice

What is your best friend's theme song?
Happy Birthday

What is the story of your life?

Cotton Eyed Joe

What was high school like?
Give it to me - Timberland feat Justin

How can you get ahead in life?

99 Luftballons

What is the best thing about your friends?
Easy - Sugababes

What is today going to be like?
Touch me

What is in store for this weekend?
Life goes on - 2pac

What song describes you?
My oh my - Aqua

To describe your grandparents?
Freak of nature - Anastacia

How is your life going?
Saturday night

What song will they play at your funeral?
My heart gos boom

How does the world see you?
Dr Jones - Aqua

Will you have a happy life?
Gimmie gimmie gimmie - Abba

What do your friends really think of you?
God bless a girl in love

Do people secretly lust after you?
Every little thing - Carlene Carter

How can I make myself happy?
Sexy back - Justin Timberlake

What should you do with your life?
My Love - Justin Timberlake

Will you ever have children?
The look - Roxette


Frågor..

[x] jag äger en väldigt kort kjol.
[ ] ibland sover jag i kalsonger.
[x] jag har gråtit på en biofilm.
[x] att få blommor gör mig glad, speciellt då jag får dom utan anledning.
[x] jag kan inte kleta på mascara utan att öppna munnen.
[x] jag gör vad som helst för den killen jag älskar.
[x] jag blir lätt svartsjuk.
[x] älskar kramar.
[ ] jag har blivit religerad från skolan.
[x] jag älskar att skratta.
[ ] jag bär på en handväska.
[x] jag bär en handväska/väska med mig överallt.
[x] jag skulle inte klara mig utan min mobiltelefon.
[x] jag äger/ägde en *NSYNC CD.
[x] jag äger/ägde en Britney Spears CD.
[ ] jag tycker om att titta på fotboll.
[x] jag gillar machokillar.
[ ] jag gillar punkkillar.
[x] jag gillar gangsterkillar.
[x] jag gillar ordentliga killar.
[ ] jag gillar bonnkillar.
[x] jag har blivit kallad hora.
[ ] jag kan inte lämna huset utan smink.
[x] jag spelar videospel fastän andra människor tittar på.
[x] mina vänner är dom bästa och dom är väldigt viktiga för mig.
[x] jag älskar kreativt och vackert.
[ ] jag älskar extrema sporter.
[ ] jag har tatuering/tatueringar.
[ ] jag har piercingar någon annanstans än öronen.
[ ] jag älskar chokladdragéerade körsbär
[ ] jag tuggar med öppen mun
[ ] mina vänner skulle kalla mig hjärnan i ett uppdrag.
[ ] när människor snackar skit om mig, gör det inte ont.
[x] killar lyssnar oftast på vad jag har och säga.
[x] jag har varit i slagsmål med en tjej.
[x] jag har varit I slagsmål med en kille.
[x] jag duschar dagligen.
[x] jag har betett mig som en bitch med mening.
[ ] jag gillar hardcore metal.
[ ] jag gillar country.
[ ] jag gillar rap.
[ ] jag gillar emo.
[x] jag gillar techno.
[x] jag lyssnar på musik som passar in på mitt humör.
[x] jag tänker på en kille.

Promenad i regn...

Jag och Smilla överraskades av regn när vi var ute och gick innan, och det var inte LITE regn det handlade om.
Bjuder på en bild på mig, osminkad och fresh!

Bilder från förra sommaren..

Satt och kollade lite på bilder från min och Magnus usa-resa förra sommaren..längtar som bara den tills jag är där igen!
Nu tänker jag terrorisera världen med mina hemska bilder. Enjoy ;D

1. Inflygning över New York
2. Chris, mexicansk mat på Manhattan andra kvällen.
3. Andrew och David samma kväll!
4. Baksidan av Irmelins hus, dom bor ungefär 40-45 minuter utanför city

1. Irmelin och Fred's hus (och jag!)
2. Pizza-middag hemma hos Chris, han bor typ två kvarter från Times Square!
3. Mitt hjärta Marley, saknar!
4. Bilen som jag och Magnus använde

1. Infinite har klätt ut sig!
2. Jag och Eva på barbeque, 4th of July
3. Marley och Infinite klädde ut David ;D
4. Mitt hjärta Infinite, saknar!

1. Dee, sötnosen!
2. Jag
3. Times Square
4. Mat!


Nu blev det tråkigt med bilder..hahaha.

Suck..

Ska på jobbintroduktion på måndag, inte det roligaste kanske, men dom säger kanske någonting som man kan ha nytta av att veta? Det mest intressanta tycker jag ska bli att hitta dit.
Iallafall, jag ska vara på korttidsenheten i tre veckor, har bara varit på "vanligt" äldreboende innan, så kanske blir lite roligare när det kommer nya vårdtagare lite oftare. Man får se till att tänka positivt!
Imorgon ska jag iallafall Rebecka har vi bestämt nu, sedan ska jag övningsköra med..måste träna på att backa och massa sånt, ska göra det imorgon HOPPAS JAG.

Två bilder från i onsdags



Jag och Diana var och skulle handla naturgodis och dricka till bion, men vi hittade inget. Haha.
Jeansjackan är förövrigt inte min, utan Magnus snälla mosters. haha, träffade henne och stod och pratade lite, eftersom det blåste och jag bara hade en tunn tröja så fick jag låna hennes jacka =)
Den guldfärgade väskan kommer från Forever21.

Lördag!

Vart ute och övningskört nu i 1½ timme, och det gick kanonbra =)
Men börjar tröttna som faaan, vill ha mitt körkort NU!!
Blir promenad med hunden snart.


Godnatt!

Klockan är inte så mycket ännu, men jag är megatrött så jag säger godnatt iallafall!
Som det ser ut nu så blir den här helgen väldigt lugn, ska övningsköra med pappa imorgon, och ut och gå en långrunda med hunden, och på söndag ska jag kanske träffa en gammal kompis, Rebecca. Vi var bästa vänner på högstadiet och bodde i princip hos varandra, men nu har vi inte träffats på över ett år, sjukt! Så det ska bli superkul om vi ses!
Hoppas alla har en bra kväll iallafall!
Pusspuss <3

Au Pair-bloggar

Vill tipsa er om mina två favoritbloggar för tillfället! Dom handlar båda två om Au Pair-livet i USA och ger en fantastiskt inblick om hur vardagslivet kan se ut. Behöver jag säg att det inte avskräcker mig alls? Snarare tvärtom!
Julias blogg - Julia är au pair i Washington D.C
Sandras blogg - Sandra är au pair i Princeton, som ligger i New Jersey

Snaaaart!

Nästa vecka ska nya passen hämtas ut, och svenska pengar ska växlas till dollar. Och om två veckor är jag i New York!
Jag ska ha två fuckin' underbara veckor där! Iofs är nog dom tre veckorna jag och Magnus var där förra sommare ganska oslagbara, men det kommer bli sjukt skoj att åka ensam med pappa också!
Jag kan lova att det kommer bli miiiiiiiinst två Panda Express besök! Om dagen....(A) såååååååååååå gott ju!
Herregud, flyttar jag till USA nästa år så kommer jag att bli FET!

Dom senaste dagarna

Onsdag: Träffade som sagt Diana, bokade Göteborgs-trippen i Augusti och snackade allmänt skit, sedan ringde pappa och då hade lillebror klantat sig. Stod mitt ute i ingenstans utan pengar och busskort, så jag, Diana och Magnus fick plocka upp honom. När vi slängt av honom vid busshållplatsen drog Diana hem till sig, och vi körde ner till Magnus. Blogginlägg finnes.
Iallafall, vid sex-tiden drog vi hem hit till mig, Magnus hälsade på hundarna och jag bytte kläder och lite så, sedan körde vi ner till Mjällby och skulle hämta Tommy, då låg han och sov..så vi drog och handlade naturgodis och Loka medan han vaknade och duschade, trodde vi! Då skulle han inte följa med. Så vi körde till Sölvesborg och hämtade Diana, sedan ringde Tommy och hade ändrat sig, så då fick vi köra till Mällby igen och hämta honom. Vi hann till Kristianstad till nio iallafall. Bion var bra, hade redan sett den en gång Indiana Jones blev det =)
När den tog slut vid elva så blev det BK-mat, och sedan körde vi först hem Diana och sedan Tommy. Sen låg jag och och Magnus och kollade på film och pratade halva natten, strax innan fem somnade vi.
Torsdag: Wake up-time vid nio-tiden, inte nådigt alls. Jag drog till Bromölla vid två-tiden för att snylta lift med mamma och morfar och mormor hem. Var väl hemma strax innan fyra, och käkade någon kyckling-sak, sedan ringde jag Andreas och Jennifer och snyltade lite skjuts med dom ner till Sölvesborg igen. Träffade Diana och satt vid stationen i 1½ timme typ och pratade, sedan gick vi hem till henne och jag lånade några filmer. Sedan gick jag och mötte Magnus vid stationen strax innan åtta, drog hem till honom och gick en runda och blogginlägg finns om ni är intresserade.

Tidningsrubriker...

Sydsvenska dagbladet: "Våldtäksman dömd till 2 år i Eslöv" (fy fan att tillbringa 2 år i Eslöv)

Nordvästra skånes tidningar: "Mannen dog medan kvinnan avled" (och skillnaden är..?)

Örebrokuriren: "Gynekolog hittade knarkgömma" (var??)

Svenska dagbladet: "Färre gökar i Södra Sverige" (Märkligt med tanke på hur många som fötts i år hittils)
"inga av de omkomna hade livshotande skador" (istället dom dom av..??)

Uppsala nya tidning: "högsta domstolen prövar manlig omskärelse" (tack gode gud att man inte är anställd där!)

Bergslagsposten: "Huset som brann ner till grunden blev totalförstört" (nähä?)

Helsinborgs dagblad: "Vi skriver alt dåligare" (De jör vi vel inte?)

Expressen: "Lam pojke bortsprungen" (Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet: "Polisen grep torsk i fiskhamnen" (var hittar man annars torsk?)

Östersundsposten: "Krockade med älg på motorcykel" (Sällan man ser älgar på motorcykel..)

Metro: "Tre greps för våldtäkt på finlandsfärja" (Hur stor är sannolikheten att det finns TRE som tänder på finlandsfärjor??)


Vet inte om ni har samma humor som jag..men jag skrattade så jag grät!

Brev!

Fick brev från förmedlingen idag, tid för informationsmöte och intervju. Söndagen den 13 Juli mellan klockan 11 och klockan 15.
Ska bli skoj att se hur det verkar och vad som sägs!

Men ser man på..

1. Hur gammal är du om fem år?
Jag ska fylla 23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Magnus

3. Hur lång är du?
1,64

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Heartbreak Hotell

5. Vem ringde du senast?
Pappa

6. Vem ringde dig senast?
Pappa

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Desamma"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Skicka sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta

10. När såg du senast din mamma?
Inna hon och pappa körde iväg på skydds-träningen för 1½ timme sedan

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du i dag?
Halv åtta

13. Vilken är din favoritjulsång?
All I want for christmas

14. Vilken är din favoritplats?
Sängen!

15. Vilken plats föredrar du minst?
Jag vet inte, är olika =P

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ingen aning, förhoppningsvis bor jag inte kvar i Jämshög iallafall!

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Mardrömmar

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När jag och mamma pratade om en sak i eftermiddags

19. Hur stor är din säng?
Jätteliten 90 säng..

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Trosor och BH

22. Hur många kuddar har du i sängen?
Två

23. Hur många landskap har du bott i?
Två

24. Vilka städer har du bott i?
Stockholm, och Jämshög är ingen stad

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Det är väl olika?

26. Är du social?
Ibland jättesocial, ibland vill jag bara lägga mig i sängen under täcket och stänga av mobilen och inte prata med någon

27. Vilken är din favoritglass?
Ben&Jerrys Cookie Dough

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Kladdkaka

29. Tycker du om kinamat?
Ja

30. Tycker du om kaffe?
Kaffe latte

31. Vad dricker du till frukost?
Juice, vatten eller thé

32. Sover du på någon särskild sida?
Tror inte det

33. Kan du spela poker?
Nej

34. Tycker du om att mysa/kela?
Ja

35. Är du en beroendemänniska?
Ja

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej

37. Vill du ha barn?
Tror inte det

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Swimmingpool

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Smink, kläder, mobilen

42. Äger du dyrbara smycken?
Nej

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Du är vad du äter, Top Model, Cityakuten, Greys Anatomy, Andra avenyn

44. Kan du rulla med tungan?
Ja

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Brandmännen är ju ganska roliga..haha ;D

46. Sover du med gosedjur?
Ibland, men Smilla har ätit upp alla

47. Vad har du för ringsignal?
Billy Talent-Fallen leaves

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Mamma har kanske

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Godis eller mobilen (fast den är nog mer rosa)

50. Flirtar du mycket?
Ja

51. Kan du byta olja på bilen?
Nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Körkortsboken

54. Läser du dagstidningen?
Ja

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
Tror inte det finns plats för några grymma moves där faktiskt =P

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix Megapol

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
"Sötis!"

59. När var du i kyrkan senast?
Bröllop i höstas

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Per

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Magnus!

TRÖTT!

Hemma nu, blev att jag stannade en natt till hos Mange, men igår umgicks jag med Diana halva kvällen, alltid mys ;D
Sedan var jag och Magnus ute och gick i två timmar senare på kvällen vi gick, ner till Hanohus där vi låg på stranden och pratade, sedan gick vi tillbaka hem till honom och kollade på Heartbreak hotell innan vi somnade.
Idag har jag hunnit med en del redan, vaknat hos Magnus, duschat, varit på Apoteket och handlat, lämnat tillbaka Monicas jacka som jag fick låna av henne i onsdags, övningskört och sovit. Ikväll blir nog bara lugnt, är trött, så det ska ses film och ätas B&J glass, om jag kan övertala mamma att köra till Maxi, min lillebror har lyckats ha sönder familjens enda cykel..haha. Hur fasen lyckas han? ;D
Jag har även skapat en ny kategori, Au Pair kategori, där man kommer kunna läsa om allting som har med den planeringen att göra.
Inlägg kommer senare, för jag har lite att berätta.

Hemma hos Magnus

Nu sitter jag här i soffan, med laptopen och kollar på någon tv1000 film, och håller på med mitt nya intresse: Läsa Au pair-bloggar!
Magnus är hos sina föräldrar och fixar med någonting, men han kommer väl snart hem antar jag. Då blir det väl att det lugnt tills vi ska till en kompis som fyller år och gratulera henne, sedan ska vi träffa Tommy och Diana och dra på bio, klockan 21.00 ikväll blev det.

Känner mer och mer att det känns rätt..

Sitter och läser lite olika au pair-bloggar nu, och jag känner mer och mer att det verkligen är vad jag vill göra! Tänk, om ett år om allt går som det ska kan jag vara på väg att flytta hemifrån, till USA.
Det känns helt otroligt häftigt! Och om två veckor är jag där igen =)

Bio ikväll =)

Nu sitter vi på biblioteket här i sölvesborg, har precis varit och tagit en fika och pratat igenom helgen och veckan, och massa annat skvaller. Har bokat resa till Liseberg i Augusti, och sedan ska vi nu boka biobiljetter till ikväll, lutar åt att det blir Indiana Jones, visserligen har jag redan sett den filmen, men den var bra och enligt mig är det aldrig fel att kolla på Harrison Ford. Haha ;)
Jag hade egentligen velat se Brudens Bästa Man, men både Diana och Magnus vägrade..såå ja, dom fick bestämma. Tommy skulle kanske också med ikväll, skooj =)
Nu återstår bara att bestämma vilken tid, eftersom dom två andra inte verkar bry sig så är det jag och Diana som bestämmer det. Weei, NÅGOT som jag får vara med och påverka iallafall.haha ;D
Kvart över sex blir det nog. Så har man kvällen över sen att göra något annat, blir varken för sent eller för tidigt.

Hejdå!

Färdigfixad och färdigsminkad nu, och fit for fight. Haha ;)
Ska träffa Diana kvart i tio, får vi se vad vi hittar på, jag tycker glo på film låter ganska bra..och sedan ska jag/vi iväg och träffa Magnus klockan två, sover ng hos honom inatt också. Bloggar kanske later!
Puss!


GODMORGON!

Jag verkar ha varit den enda i Sverige som inte såg matchen Sverige-Grekland igår, eller ja..jag och min mamma.
Nu är jag uppe iallafall, och jag är såååå trött.
Ska äta frukost med mamma och lillebror nu.
Puss!

Lite frågor!

Namn: Malin
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Naturgodis
Är det nåt du absolut inte äter: Lamm
Kläder just nu: OP-tröjan och addidas-shorts (har precis duschat)
Musik just nu: Enrique Iglesias - Can you hear me?
Vad sa du senast: Minns inte, var väl till mamma eller nåt =P
Favorit-hangout: Christins Café
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då:  Tio år framåt, hade varit skoj att se vad man gör då!
Sommarplaner: Åka till USA, jobba, festa, sola
Är du bra på matte: Sådär, det är så himla tråkigt!
Fisk eller badkruka: Badkruka
Saft eller alkohol: Xider, eller mormors hemmagjorda saft!
Hur många kuddar sover du med: Två
Favoritväder: Sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Mobilen, en båt och en dunk med diesel
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Slösare tyvärr
Vem är viktigast för dig: Min familj och mina vänner, och mina djur, kan inte välja mellan dom!
Bästa film: A walk to remember
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Ibland
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ibland
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Inga
Bio eller promenad: Både och, först bio och sen promenad
Är du kittlig: Ja
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Skorpion
Rädd för insekter? Nej, men jag älskar dom inte heller
Äckligaste insekten: Spindlar
Största svaghet: Jag har många
Det här är jag bra på:  Prata
Bästa bok? Många
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna läsa folks tankar
Vad vill du jobba som? Brandman eller polis
Chips, morötter eller godis? Naturgodis
Pizza eller hamburgare? Kycklingtallrik
Skriver du dagbok? Blogg
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Tatuera mig, någonting i nacken eller på skulderbladet
Stökigt eller välstädat? Oftast stökigt
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Kanske
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Vad hänger på väggarna i ditt rum? En spegel
Hur många syskon har du? Ett
Vad är du mest rädd för? Att någon jag älskar ska försvinna
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Nej
Gillar du och sjunga? Ja
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Jag går Omvårdnadsprogrammet, för jag vill bli brandman eller polis, och inriktningen jag går är speciellt inriktad mot räddningstjänsten och ambulansen.
Anser du att du är stark? Ja, tillräckligt
Brukar du sola? Ja
Vad gör du om du får hicka? Väntar tills det går över
Har du komplex och för vad? För mycket
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Te eller latte
Har du en besatthet? Ja

Intresseanmälan..

Nu har jag skickat iväg min intresseanmälan. Au Pair i USA från Juli nästa sommar, alltså år 2009 och ett år framåt låter inte helt fel!
Tid för informationsmöte+intervju ska jag få hemskickat.


Imorgon..

Ska träffa Diana imorgon istället, ska bli hääärligt! Men blir upp tidigt, ska vara i Sölesborg kvart i tio =P

UPDATE..

Nu har jag uppdaterat mammas hemsida med en ny layout.

Jag&mamma

Jag: Kolla, den här tjejen vann den där tävlingen McDonalds hade, att få gå in på planen tillsammans med en av spelarna på en av fotbollsmatcherna.
Mamma: Hur kan hon vara glad för det?
Jag: Jag hade fan tagit livet av mig om jag hade vunnit!

Bilsnack..

Fulaste bilen som någonsin gjorts måste vara Volvo C30, seriöst skulle jag dö om min familj införskaffade en sådan. Aldrig att jag skulle köra den. Never!
Förlåt om någon tar illa vid sig, men det är min åsikt =)


Men ge mig en Volvo C70 tack! Snyyyyyyggg som faaaaan!!!!!  =D


Lite frågor bara

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Ja, hade varit kul!
Brukar du sjunga i duschen?
Ja, väldigt ofta =)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Absolut!
Vad är viktigast för dig?
Att jag och mina nära är lyckliga, att kunna älska och bli älskad
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Köpa en Volvo C70
Vad är det bästa med julafton?
Stämningen och presenterna
Tänker du mycket på ditt utseende?
Ja, aldelles för mycket enligt vissa =P
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Nej
Vilken färg är snyggast?
Svart, för det passar till allt, och vitt är så fräscht och somrigt!
Tycker du matte är svårt?
Inte svårt, men det är så himla tråkigt så jag skiter i det..tyvärr =P
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?
Mycket pengar eller en resa till Thailand!
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Mellan 10 och 12
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Min familj (A)
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
Nej, det är frivilligt. Men man väljer ju själv om man vill börja, eller hur?
Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
En gång i nian
Bor du utomlands?
Nej
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Nästan 11 månader
Har du piercing?
Nej
Vart skulle du helst vilja ha piercing?
Näsan, eller på vänstersidan ovanför läppen
Bråkar du och dina syskon ofta?
Ibland bråkar vi mer och ibland mindre
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Min mamma, och mina vänner <3
Läser du ofta böcker?
I perioder
Vad föredrar du för sorts filmer?
Hemska =)
Vad slösar du mest pengar på?
Smink, mobilen, fika, kläder
Vill du gifta dig?
Nej
Vill du ha barn?
Nej!
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?
Har jag inte tänkt på..
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
Pussycat Dolls
Favorit land?
USA
Vilka ställen har du bott på?
I Stockholm och här där jag bor nu, Jämshög
Vilka husdjur har du haft innan?
Hundar, katter, kaniner
Vad förknippar du ordet skolstart med?
Stress och rutiner
Solar du ofta?
Ja
Är du bra på att laga mat?
Ja
Var badar du helst?
I en pool
Vad dricker du för alkohol?
Cider, vitt vin och drinkar
Vilken kändis är hetast?
Min mamma, hon är en kändis i hundvärlden!
Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten
Vilken är din favoritglass?
Ben&Jerrys
Vilket kaffe sörplar du helst?
Latte
Vill du gå ner i vikt?
Ja
Tycker du om sushi?
Ja
Lever dina föräldrar tillsammans?
Ja
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?
Nej
Har du tandläkarskräck?
Ohja!
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Kvälls
Biter du på naglarna?
Ja
Vilka hemsidor besöker du varje dag?
bilddagboken, min och andras bloggar, mammas hemsida (hundis.dinstudio.se)
Framtidsdrömmar?
Många!

HAHA...


Översta raden från vänster: Johanna, Dona, Genta, JAG
Nedre raden från vänster: Emelia, Emmie, Besa och Rocan.

Min mentor skickade en bild på några ur klassen från första veckan i ettan. Skräckupplevelse! Haha, hon visade även den här+några andra bilder på storbild i klassrummet förra veckan. Det är väldigt många som har förändrats väldigt mycket under 1½ år.
Bara för att bevisa att jag inte ser likadan ut så lägger jag upp en nyare bild, den är från förra helgens fest hemma hos Robin.

Betyg..

Var inne på skolans intranät och kollade mina betyg, dom som har blivit satta.
VG i Psyokolgi A och Idrott/Hälsa A och ett G i Idrott/Hälsa B, vilket jag är nöjd med! var kanske på en enda lektion under praktiken och fattade ingenting av provet..haha.
Engelskabetyget har läraren inte skrivit in än, men jag vet redan att jag får ett VG på den kursen, hade VG på nationella hörövning/skriftligt och MVG på den muntliga delen, så han sa att det blir ett VG i slutbetyg.
Religion och Etik har jag absolut ingen aning om betygen i, men religionsläraren är inte så överförtjust i mig så kan nog inte hoppas på mer än ett G, möjligtvis ett VG om jag har riktig tur.

Träning i skogen med mamma!


Min älskade Smilla står och väntar på att vi ska köra iväg.

Mamma och Shannon på väg till spårupptaget.

Smilla väntar i bilen.

Jag och Tea väntar på att mamma ska valla klart uppletanderutan.

Skogen.

Gammal vs ny


Hittade den här bilden, är tagen i oktober. Haha^^

Och den här..är tagen för två veckor sedan.

Godmorgon fucking tisdag!

Blir ingen strand med Diana idag, mulet och kallt ute. Så jäävla typiskt. Istället ska jag ut i skogen och träna uppletande med Smilla. Hoppas på bättre väder imorgon, isåfall blir det stranden då istället med Diana och Magnus.
Nu ska plocka ihop Smillas saker och sedan ska vi köra ut i skogen.
Puss.


Godnatt!

Nu säger jag godnatt! Imorgon blir det upp vid nio för att duscha och sedan cykla och möta Diana, sedan blir det stranden och till kvällen får man se vad som händer, något mys blir det iallafall!
Och mycket cyklat blir det också. Gissar på typ 2 mil.
Tur att man har en bra cykel. Not!
haha ;)


About me

Vad heter du: Malin
Var bor du: Hemma

Trivs du där: Oftast

Brukar du läsa horoskop: Ja, varje dag
Har du körkort: Nej

Favoritdjur: Delfiner och hundar

Festar du mycket: Sådär
Sprit, cider, vin eller öl: Cider och drinkar
Brukar du bli för full: Nej

Antal kuddar i sängen: Två

Äger du ett busskort: Ja

Vad åt du till frukost: Knäckemackor med kaviar
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Ta körkort

Hur svarar du i mobilen: "Hej"
Antal timmar sömn inatt: 10 timmar

Sov du ensam: Nej, med mobilen

Din hobby: Umgås med vänner, shoppa, festa, träna hunden

Vad är det för veckodag?: Måndag

Vad åt du senast: Glass

Vem fick du sms av senast: Magnus

Vem ringde dig senast: Tiina

Godaste ölen du druckit: Gillar inte öl =P

Vilka hårfärger har du haft: Svart, brunt och blont
Vad såg du senast på TV: Vänner
Vad läser du för bok just nu: Räknas Veckorevyn?

Längd: 1,64

Skostorlek: 36-37

Hårfärg: Blond

Är du kär i någon: Nej

Vad gör du om ett år: Tar studenten!

Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland

Dricker du: Ja

Vilken parfym använder du: Vanillia Blues, Christina Aguilera, Britney Spears, Paris Hilton

Vilka skor använder du: Olika

Dagens klädsel: Jeansshorts och svart linne


Inte länge kvar nu!

Om bara 16 dagar sitter jag och pappa på planet till USA!
Vi lyfter från Kastrup ungefär klockan 12.00 om jag inte minns helt fel, och landar på Newark klockan 18.05 (local time) alltså bara 6 timmar senare, med byte i Amsterdam. Tyvärr så blir det ju ett antal extra timmar, på grund av tidskillnad. Haha =P
Jag har ingen aning om exakta flygtider eller någonting, men jag gissar på att det tar ungefär 10 timmar med byte och väntetider.


Heeej ;D

Legat och solat med mamma på terrassen, väldigt härligt, fast vågade inte ligga längre än 45 minuter eftersom jag brände armarna så djävulskt i lördags. Imorgon blir det iallafall stranden med Diana, så då blir det att smörja på ordentligt med solskydd.
Hittade lite fula bilder sen helgen..haha ;D

Det var någon som tagit en glass, öppnat den och sedan ångrat sig och lagt tillbaka den.

Jag ligger och solar.

Söt-Diana på McDonalds..Hon var jättesur och ville inte vara med på bild ;D


Hmmm...

Jag kommer mobba min mamma nu. Tant!
HAHAHAHA.
Nu ska vi iväg och handla.
Resten av dagen ska jag steka i solen, sen möta upp Tiina senare ikväll för promenad.
Puss och kram!


Svar till Ida

Svar till Ida: Neej, vi är inte tillsammans igen. Vi har pratat om det, men ingen av oss vill kasta sig in i ett förhållande igen. Ska vi någon gång försöka igen, så blir det när han går iland för att plugga nästa höst. Men vi tycker om varandra och är båda singlar, så varför inte mysa lite då? ;D Grattis till dig ch Björn förresten, ska bli sjukt kul att se bilder på lägenheten! Ni är söta ihop =)


Härlig+läskig helg!

I fredags blev det som sagt inget festande för min del, jag och Magnus åt McDonalds först, och sen låg vi bara och pratade och myste och kollade på film hela kvällen istället. Men Sandra och dom hade varit på SRF och lite så, fick ett sms: "Malin, Malin! Pelle har ramlat i vattnet!" haha ;D inga som fattar men ändå..;P det är skoj =)
På lördagen cyklade jag först till Mjällby och mötte Diana, sedan cyklade vi till Extra och köpte dricka, engångsgrill och korv innan vi cyklade ner till Hällevik och la oss på stranden och solade i ett par timmar, sedan drog vi till stranden/hundbadplatsen precis nedanför strandvallen och hälleviks camping och grillade lite, sedan cyklade vi hem till Magnus igen, där låg han och Emelie och kollade på film, så vi joinade dom och utnyttjade After Sun lotion som Diana hade med sig, det behövdes verkligen! Man kände inte att solen tog på stranden, och under cyklingen, men var verkligen helt sönderbränd på armarna och ryggen...myyyysigt! När vi kollat klart på filmen så blev det att grilla igen, sedan när Emelie drog hem så blev det skräckfilm, popcorn och cider för vår del, när den underbart, blodiga slaktfilmen tog slut så drog jag och Diana ner till hamnen för premiärdoppet, Diana fegisen bangade, men jag doppade mig snabbt, kallt som fasen var det, och eftersom klockan var närmare elva på kvällen var det ju inte så varmt i luften heller.
Resten av kvällen kan benämnas med: ALDRIG MER!! End of story. Vi tre vet vad som hände och hoppas på att inte få uppleva samma sak igen.
Vid tre-tiden somnade jag och Magnus iallafall, sedan ringer Tommy vid fyra och vill ha skjuts från Sweden Rock..när vi äntligen skulle somna igen vid halv-fem tiden så ringer min kära mamma, eftersom jag ringde henne mitt i natten och ville ha goda råd så ville hon såklart veta hur det gått..
Mamma är väldigt, väldigt bra att ha ibland! (oftast!)
Magnus: Vad gör vi nu då?!
Jag: Asså..faan med.
Magnus: Man kan ju inte direkt ringa någon mitt i natten heller, klockan är ju snart halv två.
Jag: Jag ringer mamma! Hon vet vad man ska göra!
Och det visste hon. Förlåt att vi väckte dig <3

Hahaha, min första mening var: "Hej mamma, det är jag, bli inte orolig nu, det har inte hänt mig något!"
Imorse vaknade vi vid elva-tiden, låg kvar en stund och myste innan vi drog och köpte pizza till frukost, sedan träffade jag mamma, pappa och Heléne på Asarums Travbana och kollade på prisutdelning i Modprovet som varit där den här helgen, och nu ikväll har jag varit ute med hunden, sovit och krängt jordgubbar.


Dagens outfit!


Linne - American Eagle
Jeansshort - Vero Moda
Halsband - eFashion (syns inte, men det är playboykaninen)

Heeej ;D

Gud vad varmt det är ute! Gick upp vid halv nio, gick en runda med Steffi, åt frukost, duschade och nu har legat i någon timme ute på terrassen och solat, men går knappt att ligga där, solen steker på som fan! Och klockan är bara elva! Kommer bli jättevarmt innan den här dagen är slut..
Jaja, tio i ett ska jag ta bussen till stan, gå en sväng där och kolla om jag fått in mina skattepengar på kontot (vilket jag inte tror jag fått..menmen), sen ska jag möta upp en kompis vid halv tre, sover nog hos honom inatt, så blir nog lite dåligt med bloggande..hmm, kom på att det nog inte blir någon skillnad iallafall..haha^^
;D;D


Hemma =)

Nu är jag hemma igen, redovisning gick kanonbra! Sedan stannade vi en stund och pratade lite med M, A och P =)
Ikväll ska jag och mamma upp till Halen, hon ska vara tränare på hundläger där i helgen, och jag har inget bättre för mig ikväll, så ska följa med upp och kolla läget lite..
Imorgon var det som sagt lite snack om att vi var ett gäng som skulle spela volleyboll ute vin Hinsetunneln och sedan festa lite, men vet inte riktigt om jag känner mig så taggad för det, men får väl se vad som händer, är det såhär varmt vill jag hellre ligga och steka i solen, sedan grilla ute vid Sternö eller något på kvällen..men som sagt så får man väl se vad det slutar med.
Nu blir det mat, sallad med bulgur, tomat, fetaost, avocado och ägg. Gott =)

Lista..

Slutade skolan igår, sedan gick jag och Tiina en två-timmarsrunda på kvällen, idag ska jag snart till stan och möta Sandra, vi ska in och redovisa brandarbetet på brandstationen, sen ikväll händer nog inget särskilt.. Imorgon ska jag steka på som fan i solen på dagen, sedan blir det volleyboll och fest på kvällen, sen ska jag träffa Mange efter det..på lördag ska jag träffa min söta Diana, blir nog en tur till Sweden Rock på dagen, bara kolla läget, sedan ska vi ner till Sandviken och grilla på kvällen tror jag, länge sen vi umgicks så det ska bli myyyysigt =)



är du ball?
Den är jag:
[ ] har ett smeknamn
[ ] är blyg
[x] kan lyssna på samma låt i flera timmar
[ ] kan spara pengar länge 
[x] har alltid haft en vän
[x] har gått på simskola
[ ] har bra ordning på mina grejjer 
[x] har haft en massa tejp i mitt hår
[x] kan gråta till film/musik 
[x] har blivit sviken av någon  
[x] jag har långt hår
[x] jag andvänder smink
[x] har färgat håret fler än 2 gånger
[x] har tyckt att jag är ful
[x] är kort
[ ] har blandad färg på ögonen
[x] har paris hilton eller någon liknade som förebild
[x] jag har färgat hår just nu
[ ] jag har min vanliga hårfärg just nu
  
Resultat: 13/18 kryss

Ju fler kryss du ha desto ballare är du!

Måndag!

Dagen kan sammanfattas med: onödig skola, sol, varmt, glass, McDonalds, söta flickorna i klassen, fittjävel, skratt, humor, ännu mera skratt, promenad och brandstationen. Var och lämnade Robbans tröja där idag som jag lånade och råkade få med mig hem i lördags, redovisning av brandskyddsarbetet blir det på torsdag för mig och Sandra. Var för lata för att gå i stan till halv sex idag. 12.30 på torsdag it is!
Imorgon är det skola mellan 12 och 14.20 typ, blir väl att gå dit och få en utskällning till, hela klassen fick ju värsta välkomnandet idag! alla lärare hade typ pms eller nåt, först kommer första läraren och är skitsur för..ja, vet inte varför faktiskt, hon var allmänt sur bara, sedan på nästa lektion är den läraren med skitkonstig och får värsta utbrottet! Helt skumt. Saknar man praktiken? JA! Anyway, vi slutade iallafall sen, och det var nog tur. Men imorgon ska vi ha samma lärare igen (som vi hade sista lektionen idag), får väl se om hon kan vara på bättre humör då.
Glass på glassbåten blev det på lunchen, och en promenad genom hela stan med Robin, från Vägga till brandstationen efter skolan, på brandstationen träffade vi samma kärring som skällde ut mig och Sandra som inihelvete i torsdags, hon var lika trevlig nu..
Jag: Hej!
Hon: *mumlar-någt-blaha*
Jag: Vet du vilka som jobbar idag?
Hon: ja *surt*
Jag: Jaha, är någon av dom här?
Hon: Nej, dom är inte här. Ingen av dom. *irriterat*
Jag: Okay, tack iallafall!
Hon: *blänger*
Jävla ragatkärring!
Sedan träffade jag C som tog hand om tröjan iallafall =P och sedan gick vi vidare till McDonalds och käkade, och sedan till sjukhuset där Robin skulle bli blodgivare.
Fick ett mycket vidrigt mms av Robban i förmiddags. Försökte hämnas genom att skicka ett vidrigt mms tillbaka, men telefonen jävlades med mig och vägrade skicka. Irriterande!

På torsdag är det precis 3 veckor tills jag åker till Usa =)


Jag har..

KÄNSLOLIV

[x]
Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[ ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta  
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år 
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ]Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[/] Någon nära till mig har försökt begå självmord.  (nära till nära)
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton. 
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. 
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta. 
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik. 
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka. 
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå. 
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter. 
[x] Jag är kär i kärleken. 
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik. 
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig. 
[x] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. 
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag tycker att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har en piercing. 
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x]  Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


Varmt!

Varmt som fasen ute, varit ute med hunden och legat och solat, nu ska jag snart se Gossip Girl reprisen på femman. För övrigt mår jag som jag förtjänar idag =) haha! Men det var skoj som fan igår kväll!
Mötte upp Robban (brandman R) och Sandra inne i stan vid sex-tiden, sedan körde vi ut till dom andra och spelade brännboll, efter det drog vi in till stan och festade hos Robin, vid halv ett-tiden skulle dom dra ut, men jag, Sandra och Robban stack hem till honom istället. Myyyycket trevlig kväll =)
Här kommer lite bilder, dom som man vågar visa ;P

Sandra utanför Robins lägenhet.

Robban försökte sig på en snygg posé ;P

Jag och Robban, bästa brandmännen! Sandra var liite sne när hon fotade tror jag..haha!

Robert och Johan!

Jag sitter i Robins badkar =P

Mitt i natten ;D

Kom precis hem nu, jag och Sandra har vart och festat inne i stan tillsammans med massa folk, bland annat R från brandstationen, brännboll först som gick åt helvete, HAHA ;D sedan massa partyparty! Kärringen på companiet kan ta sig någonstans, och sen drog jag och Sandra på efterfest hos våran brandmansvän, R!
Nu ska jag soooova, ska sova lääänge imon ;D
Hahha!s
Puuuusss <3<33

RSS 2.0