jobbjobbjobb

Skola idag först, redovisade med Sofia, gick galant! Så nu är man klar med det =) sedan agerade jag mörkermodell för Sara och Maja i deras fotokurs..haha. Tur att jag såg ut som en emo idag då ;)
Vid elva-tiden gick jag och Robin och Sofia in till stan, Sofia skulle hem och jag och Robin skulle till sjukhuset. Först gick jag in på körskolan och bokade lite flera körtider, tre till tror jag att jag fick ihop..lite svårt med schema och sånt, men det löste sig! Sedan gick vi och åt McDonalds, eller Robin åt..jag åt kanske en halv cheeseburgare och två pommes eller så. Sedan skulle Robin börja jobba och jag gick till ambulansen för att få underskrift på schema-papperet, och det fick jag. Fick även massage, väldigt nice och trevligt =) tackartackar! Satt där och pratade en stund innan jag gick ner och jobbade mellan 14 och 21 ungefär, sedan stack jag och Sandra till McDonalds igen, sedan kom även Johanna så satt vi och pratade en stund, och nu kom jag precis hem. Ska sova snart, upp tidigt imorgon, katastrofövning ju!

Pussheeej!

tonight i wanna make it..

ikväll ska jag jobba med Sandra och Johanna!
tänkte ni ville veta.
men först ska jag till skolan, sedan till ambulansen och kräva dom på en underskrift.
pusshej (och jag ser ut som en emo idag)

första dagen..

Började som sagt på ortopeden idag, och ja..det är ju verkligen inte ambulansen, men nog är det trevligt alltid! Så nu ska jag slänga pessimisten åt sidan, så är det bara glada varianter igen! Jobbade med käraste Robin idag med, heela eftermiddagen, och jisses så skojs vi hade. Sedan spanade jag in en panterrumpa som tydligen är där och ränner hela dagarna, sedan träffade jag Jennifer på akuten när jag hade slutat, vi lekte sötnosiga lekar och bredde mackor, sedan blandade jag äppeljuice. Malin kan!
Men som sagt, jag och Robin hade skoj. Men han kommer få stå ut med mitt gnällande i fyra veckor nu.
Kört till Kristianstad nu ikväll med, med pappa. Hämtade mormor och morfar vid tåget, dom hade varit någonstans.
Imorgon är det skola, sedan jobba kvällen, 14 till 21.
Puss.

i can't

och nej, jag kan inte hjälpa att jag är så satans jävla negativ. men jag var faktiskt snäll i förra inlägget, folk ska bara veta vad jag tänkte skriva.
så låt mig vara negativ nu. en liten stund till iallafall.

;P

Måndag =/

Jag vill inte vara negativ...men SUCK! Första dagen på ortopeden idag och jag är verkligen såååå tagg. Eller inte.
Värsta ångesten att gå på avdelning nu i fyra veckor, det är verkligen något som jag INTE vill göra, men det måste ju göras så..förhoppningsvis så blir det bra iallafall =)
Puss.

Söndag

Inte gjort så mycket idag, varit ute och gått långrunda med två av hundarna, sedan har jag och pappa varit ute och övningskört, körde motorväg och lite så ;P och nu ska jag träffa Tiina om en kvart och ut och gå =)

Lördag

Har träffat Jennifer, Andreas och Robin idag, trevligt =) var ute och körde, och var och käkade och lite sånt. Gick en miniliten runda också. Verkligen miniliten.
Sedan berättade om jag om när jag gjorde bort mig igår..jisses vad pinsamt det kan bli ibland ;D haha. men rackarns rabarber vad skoj det va ;) skrattade fasen så jag trodde jag skulle avlida. vilket hade varit ganska passande att göra på den platsen med allt det folket runt omkring en, hade ju varit rätt stort chans att man överlevt då. nej men nu bara flummar jag. jäsikens med.

vart ute och kört bil idag med, till karlshamn bland annat, lite i stan där och så, och sedan i lilla olofström med.

Godmorgon!

Har varit vaken ett tag, vart ute och gått en runda, och pratat med Jennifer. Ska nog träffa henne och Andreas ikväll, se en film eller något =)
Den här branden var det som vi blev larmade till igårkväll.

Jisses ;P

Jisses vilken dag/kväll/natt!
Haha.
Var i Olofström idag tillsammans med samma typer som jag jobbade natten med i onsdags..var bara ett endaste litet larm fram till klockan sex idag..en timme innan jag skulle gå hem. Då var det plötsligt trafikolycka, akutlarm och brand. Så kom hem nu.
Stort jävla tack till dom underbara människorna som jag varit med idag! Fullkomligt underbara! Tacktack ;P
Nej, nu blir det sovning. Varit uppe sedan klockan 5 imorse..^^
Pusshajj <3

Robin goes wild



Haha, grym film va? Så kul har vi det på våra fester ;P
Jaja, iallafall, sitter på jobb nu, uppe i Olofström tillsammans med Per och Ola. Mycket trevligt har vi ;P
Men lugnt som attans. Har inte gjort mycket idag, hade ett larm vid ett-tiden, men annars ingenting.
Det var visst något snack om att ut och gå här om en stund, i brist på annan träning. Sista dagen här idag...tråkigt, men men. Får väl se om det händer något kul nu innan jag går hem. Attans vad hemskt det lät, haha, men det är ju faktiskt i lärande syfte!
Nehe, nu kommer dom här och tydligen ska vi ut och köra en sväng, ska ner till macken och lite sånt.

Pusshej!

till mamma!

Mamma om du letar efter din fleecetröja (den röda) sluta leta! jag har den idag.
Hoppas du inte blir sur. Ring och skäll på mig isåfall!

malin.


innan jobb på ambulansen igår ;P men hade ju dock inte dessa kläderna där. haha. kanske inte så smart.
men bjuder inte på någon hyperstilig bild i jobbkläderna. tyvärr.

Hej.

Slutade vid sju imorse, och då var det hemma och sova, välbehövligt! Blev några turer till Karlskrona inatt, men snälla och trevliga människor var det jag jobbade med, och sedan satt vi och snaskade godis och popcorn mellan varven, och knarkade kaffe så nog gick det med! Men jag fick inte se Top Model..några skulle tvunget kolla på Idol, så då var jag snäll och gav med mig, (efter att ha gömt fjärrkontrollen och misslyckats med mina sno-försök) men inte fasen kollade dom mera då ;P haha.
Sov till halv ett, då stack jag och mamma iväg och handlade, sedan övningskörde jag lite med pappa och nu ska jag träffa Tiina vid sju och ut och gå!
Imorgon är det dags för sista passet på ambulansen..tråkigt, för känner väl inte så värst mycket för att gå på avdelning nu i fyra veckor, men överlever säkert det också! Robin, Sandra och Johanna finns ju där med =)

På jobbet

Sitter vid en av datorerna ute på kontoret nu..blir till att jobba inatt, istället för kvällen. Men det ska man väl överleva det med ;) haha.
varit och ätit med Becka nu ikväll med, hon åt McDonalds och jag åt mammas nytto-mat..sedan åt vi s-märken också..och passade Anders söta unge en stund med..vi visste inte vad han hette, så vi kallade honom för Pelle.
Becka är helt sjuk ibland..."Malin Malin Pelle har ramlat i vattnet!"
skickar sms med..
jisses!
haha, nej. får väl jobba lite igen nu.
pusshej <3

TISDAG..

Jobb idag på ambulansen, mellan 8 och 18.30..skulle egentligen till skolan, men Sofia var sjuk och kändes ganska meningslöst att åka dit när jag ändå inte kunde redovisa vårt GRUPParbete utan henne ;P babe <3
Fick en transport på förmiddagen, sedan hälsade jag på Becka på akuten eftersom dom fick larm med narkos..boooring. Var hur lugnt som helst =S suck.
men sedan kom dom tillbaka, mina ambulansvänner som Becka kallade dom..haha, och då blev det mera att göra! sedan kom Sandra och hade köpt med sig McD-mat, så hann slänga i sig det lite snabbt mellan två larm!
slutade vid halv sju, och då fick jag skjuts hem av Andreas och Jennifer =)

Måndag igen

Börjar tidigt idag, 07.00 närmare bestämt, faan vad drygt att gå upp såhär tidigt! menmen..det får väl gå. Slutar vid 18.30 ikväll tror jag, och då ska jag hem och plugga..redovisning imorgon, så även fast jag jobbar kvällen blir det att gå upp tidigt.
Jaja, nu går bussen snart, så ni får ha det så bra!
pusshej

gråtkalas.

nu är det slut på gråtkalas, det får bli som det blir och jag kan inte påverka något.
puss =)

lördag!

blev ett lååångt pass på ambulansen..från 14 igår, till 08.30 imorse..fick larm imorse precis när vi skulle gå av så var ju tvugna att åka på det..och man kan ju inte säga att vi var direkt sysslolösa igår och inatt heller, tydligen hade dom haft jättelugnt på förmiddagen, ett larm sa Sandra, och sedan då efter klockan tre så pep sökarna hela tiden kändes det som..haha.

torsdag!

skulle ju till körskolan imorse, men det var stängt fram till klockan 13..jaha, i Karlshamn klockan nio, vad skulle jag göra? Tog en kaffe och sedan gick jag på mitt pass på ambulansen strax före elva, först iväg uppåt skogarna och sedan iväg till Karlskrona, och sedan utåt skogarna igen..åkte med jättetrevliga och roliga människor! lärde mig en maaassa också! Skitkul verkligen ;P
Slutade vid 19.30 (skulle egentligen jobbat 14-21 idag, men blev 11-19.30 istället) och då mötte jag Andreas och Jennifer och fick skjuts hem. Schysst!
Imorgon ska jag vara i skolan vid 12.45 och sedan börjar jag jobba 17.15, går av passet på lördag morgon 17.15, en fredagnatt, så förhoppningsvis händer det mycket =)

Men pallar inte skriva mer nu, men har det kaaaaanon på ambulansen iallafall! Love it <3

jobb till ikväll.

nu ska jag snart gå, jobbar till 21 ikväll, så är väl hemma vid tio-tiden någon gång ;P
men hörs då, om inte förr!
puss

godmorgon...

Sandra den jäveln har smittat mig med förkylning..haha, eller Andreas och Jennifer..vet inte riktigt vem jag ska skylla på ;P
ska sticka snart, hämta busskort först, och sedan till körskolan och boka ännu mera tider..haha.
Förresten, Andreas ska lägga upp film på youtube, grym som faaan! haha, från Jennifers 18-årsfest när Robin var lite dragen, och jag och Emelia sjöng så fint ;) hahaha..lägger upp den här när han lagt upp den, OM JAG VÅGAR (A)
nu sitter jag här ensam hemma och sjunger högt...niiice ;)

katastrofövning i ronneby,

Mötte Sofia vid skolan vid sju imorse, sedan körde vi till Ronneby vid halv åtta-tiden ungefär, var där strax före åtta och då blev vi indelade i två olika grupper, vi åtta från min klass och ungefär fem andra hamnade i den ena bussen, och vi blev tilldelade skador och sedan blev vi sminkade för att det skulle se mera verkligt ut.

Från vänster: Min skada i huvudet, Jennifers skada - öppen fraktur på underbenet, och Sofia, jag och Emelia.

Efter det så körde vi första övningen var superkul och jag och Jennifer var värsta idioterna som skällde på varandra..haha, dom tjatade om att vi verkligen skulle spela och så, men dom bak i bussen hade typ garvat åt mig och Jennifer..men vi var ganska störda ;) men det är vi alltid! haha.
Jag fick en prio 2 lapp iallafall, men blev ändå uttagen bland dom sista, men var rätt skoj att sitta och kolla hur brandmännen och ambulanspersonalen jobbade, sedan var han från ambulansen som jag gick med igår ute på uppsamlingsplatsen ;P när vi sen skulle ha sån utvärdering och feedback så frågade dom vad vi tyckte om ambulansfolket, hur dom hade skött sig, jag och Sandra bara: "Vi vågar inte säga något..*lalala*" haha.
Vid elva så var det mat, och sedan bytte dom två räddningsteamen plats och halv ett så körde det igång igen, samma övning och samma skador, och den här gången var det brandmän från karlshamn på plats, dom vi hade praktik hos i våras =) haha. Så det var lite skoj (A)

Jag och Sandra fick ligga med stabiliserade nackar hur länge som helst kändes det som, haha, men är ju inte första gången men har en sådan på sig, så man visste ju hur obekvämt det var ;P har ju haft såna på tidigare övningar, och sedan har vi ju själva använt dom och stabiliserat med när vi gjorde räddningstjänstutbildningen i höstas...

När vi var klara däruppe så gick jag och Jennifer till BTH och väntade på Andreas, var skitskoj att sitta där, för jag kunde inte ta väck min skada utan rengöringsmedel, så alla glodde som faaan! hahaha! sedan körde vi till körskolan, och där träffade jag min körlärare som blev jätteorolig ;P jag fick boka körtider iallafall =)
skulle ju egentligen simmat med Frida idag, men glömde mina badgrejer..så himla typiskt! suck. men men, kom hem vid sju-tiden och då var jag ute med hunden, nu har jag precis ätit och duschat. Ska sova snart.
Imorgon blir det först skolan och hämta busskort, sedan körskolan ett par timmar, ska boka lite mer tider och plugga.. och till sist jobb mellan 14 och 21.

Pusshejj <3

godmorgon!

såg precis på tidpunkten för mitt förra blogginlägg, jag kom hem för 10 timmar sedan, nu ska jag iväg igen om tjugo minuter! är det inte någon som sagt att man måste sova tio timmar per natt för kunna fungera? eller också har jag fel ;P
jaja, nu har jag ätit frukost iallafall, och satt på mig dubbla lager tröjor..Diana som var i Ronneby förra veckan sa att det var kallt som f*n, så bättre att vara förberedd ;)
sedan var jag så himla smart igår, och sa att det var ju ingen mening att sminka sig och så idag, man kommer ju ändå bli skitig..men ja, det var då det. Jag kom på andra tankar när jag såg mig i spegeln kvart i sex imorse, så jag glömde bort den idén direkt.

Idag är det som sagt katastrofövning i Ronneby, en bussolycka är det som ska spelas, och vi är åtta markörer från klassen som ska med, sedan övriga från folkhögskola och röda korset berättade en av ambulanskillarna för mig igår. Tidsplanen är iallafall att vi ska vara där vid 8-tiden, och klara vid tre-tiden i eftermiddag, då ska jag till körskolan någon timme, och sedan ta halv sex-tåget till Sölvesborg och möta Frida så ska vi gå och simma!
Imorgon jobbar jag sedan kvällen, bytte med Sandra, så ska hon jobba dag för mig nästa vecka, så imorgon blir det körskolan ett par timmar på förmiddagen, sedan jobb mellan 14 och 21.

oj, nu fick jag lite bråttom..haha..
Pusshej <3

heemma.

kom just hem typ, hunnit slänga i mig lite mat, nu ska jag ut med hunden, sedan blir det lite plugg, men tror jag låter körteorin vara ikväll, ska till körskolan imorgon istället och göra lite tester på datorn, så ikväll blir det förberedelse för projektarbetet istället.
Men först: hundrunda.

Men ja, dagen? kanon kanon KANON! Så mycket som jag lärde mig idag har jag inte lärt mig på tre år på gymnasiet. mwhaha. Det mest fula var att jag slutade halv sju nu ikväll, två minuter i halv sju lämnade jag över min sökare till Sandra eftersom dom skulle ta över dygnsbilen, två sekunder senare går ett prio 1 larm..då gick jag hem ;D

pusshej <3

godmorgon..

Ska först nu på morgonen till skolan, Historia A i någon timme, sedan hämta busskortet jag måste ha när jag jobbar natten och kvällen nu dom här sex veckorna, efter det ska jag nog till körskolan, göra en fas och se om jag klarar den, och sedan upp till ambulansen och jobba til 16.
Imorgon är det katastrofövning! ska bli himlans kul =D

juste..beställa studentgrejer idag med =)

who do you think you are? - 'cuz once again you broke my heart.

Jag hoppas den här tiden kan få mig att glömma att jag en gång betydde någonting för dig.
Jag har försökt tusentals gånger känns det som..jag tänker inte försöka mer nu. Jag vet att jag gjorde fel, men vad vill du jag ska göra för att rätta till det? Vi är två vuxna människor, och jag erkänner att jag var en idiot, jag försöker och har bett om ursäkt, men
vad gör Du? Kan inte du också försöka ifall det betyder något för dig?
Annars kan du bara vara ärlig och säga det istället.
Du vet likaväl som jag.
Förlåt.

cultural care.

Min kontaktperson från CC (Cultural Care) ringde precis, hehe, så pratade lite och så, fick svar på vissa frågor =)
tycker det är himla trevligt att dom ringer sådär och frågar hur det är och så. Schysst! inte alla som gör det ju.
Har iallafall nästan helt bestämt när jag vill åka nu, men tänker vänta med att skicka in ansökan tills jag har klarat mitt körkort. Känns roligast att kunna bli matchad direkt!
Nähäpp, nu ska jag sluta vara latmask - dissa Robin på msn och ut och gå/springa med hunden!
Puuusssheeejjj! <3<33 från en GLAD Malin!

min måndag.

Började 08.00 med att jag och Sandra möttes upp i sjukhusentrén, tänkte ta vägen genom akutintaget till ambulansstationen..men det kunde vi glömma när korridoren i kulverten var "stängd på grund av rivningsarbete" jomenvisst, vi fick gå ut och runt halva sjukhuset för att komma dit vi skulle, men det gick ju det med! Fick lite genomgång av chefen där, han visade oss runt och sedan fick vi skåp och kläder..och jisses vad snygga vi var i dom..allt är fixat iallafall, och imorgon ska jag stå och trilskas med reflexerna på min jacka..orkade inte med det idag. Dessutom har jag inga skor, alla för stora..men det kommer lösa sig det med, och så mycket bättre kommer det bli om man är positiv =) sådeså.
Sedan körde vi och kollade in stationerna i Sölvesborg och Olofström, små..men med trevlig personal, så det var kanon!
Slutade vi elva, då mötte jag upp Jennifer och Robin så gick vi och åt, och Becka kom även senare! vid ett-tiden gick jag till körskolan och satt och pluggade till halv fem..men bra gick det!
nu kom jag nyss hem, har precis ätit lite och ska ut med hunden snart...efter det ska jag fortsätta plugga, dock inte körteori, utan Historia A, skriva lite anteckningar till lektionen imorgon. Det är skitdåligt att vi måste ha individuella val under praktiken..menmen..det får väl gå :P

Godmorgon!

Första praktikdagen idag..introduktion på ambulansenheten i Karlshamn mellan 8 och 12, sedan ska jag upp till kirurgmottagingen (där jag var första veckan förra praktiken!) och möta Jennifer som är där nu, sedan ska vi möta Robin vid och så ska vi äta lunch, och sedan ska jag in till körskolan och göra lite tester på datorn där..så får hoppas på att det går bra!
Puss.

Jahapp.

Har bokat halkkörning nu, eller gjorde det i torsdags rättare sagt. Haha.
3 november klockan 10.15 ska jag köra =)
Alla säger att det är skitkul, men jag kommer vara jättenervös!!

söndag =P

Pluggat Historia A i flera timmar idag, läst i böcker, på internet och skrivit anteckningar, så nu har jag något att visa upp på tisdag! sedan har jag även gjort ett körkortstest på internet, och pluggat lite i boken..suck. Övningskörde i förmiddags med pappa också, gick kanonbra =)
Sen fick jag rycket och bakade lite, och nu kollar på film!
imorgon börjar praktiken =D
pusshejs <3

två.




Blev hundträning idag i Osby, och såklart körde jag både dit och hem..kalas.
Så var iväg hela eftermiddagen och en stor del av kvällen =)
Har även hunnit med att plugga teori idag...men som sagt: en lugn helg. haha, inte särskilt trist faktiskt.
nu ska jag kika film!
pusshej <3

Lördag.

Andreas och dom undrade om jag ville vara med på paintboll idag, men min ekomini mår inget vidare just för tillfället..så jag tror nog att jag hoppar det..får bli en annan gång. Tyvärr..för det är skiiitkul verkligen =/
blääh..

en malin.


Black magichunden.


Den hunden ska jag minsann be att få gosa med när dom ska kötta min nacke.
tack och bock.

nu ska jag och Tiina ut och gå!

Hemma..

AAAAJ, har mensvärk som faaan! haha ;)
Varit hemma ett tag nu, kom väl hem vid halv två typ..men "råkade" somna då. Haha.
Nu har jag ätit en macka, var jättehungrig, och mamma och pappa är iväg och tränar hundarna..när dom kommer hem så ska vi beställa pizza tror jag. hehe. blir lugnt ikväll, superskönt, faktiskt! ska nog plugga lite teori med tror jag.
Skolan slutade tolv, eller "slutade" hade ju egentligen Djurkunskap, men orkade inte dra dit..haha, så jag och Jennifer gick till Black Magic, och så försökte hon boka tid för son tattoo..men dom sa att hon kunde komma på drop in tid, sedan tog jag bussen hem och så ;P mötte Becka vid bussarna, hon hade inte heller pallat till Djurkunskapen (A) ("I den här klassen pluggar vi inte mycket!" eller vad var det läraren sa..? haha) så vi stod och pratade lite om körningen och så, och lite allmänt snällhetssnack som vanligt ;)
Förresten, jag skrev om mitt svenska B prov idag, 21 poäng av 27! Fy faan vad bra jag är =D
Neh nu måste jag ut med hunden ;P
pusshej!

<33


Fy fan vad jag saknar det!
<3
Vill bort..

torsdag,

skola till 9, sedan blev det att jag och Maja gick till körskolan för att plugga, somnade dock i soffan i någon timme först..men sedan blev det plugg i två timmar..gjorde en pärm och lite test på datorn. satan vad jag suger! kuggade tre gånger! hahaha. kom på att jag nog måste plugga lite vägmärken^^ inte så lätt som man kan tro det där.
jaja, what a fuck.
bokade halkan idag, så nu är det fixat.
imorgon är det freeedag, äntligen! och SISTA DAGEN i skolan på sex veckor! börjar praktiken på måndag :D så jag och Sandra måste fixa våra schema och lite sånt tråkigt imon ;P hehe, sen hoppas jag nästan lite på en lugn helg..har redovisning i Historia A som jag ska skriva, och sedan arbete i Djurkunskapen som jag måste börja med..fattar inte varför jag valde den kursen! tråkigare har jag aldrig varit med om..imorgon ska folket vara i häststallet hela eftermiddagen..lilla jag som är hästallergisk har försökt få tag på läraren hela veckan, men utan framgång..så efter skolan imorgon (slutar 12 då) ska jag sola och träna! sedan måste jag plugga körteori hela halva helgen känns som också..jättekul! inte.
annars vet jag inte alls vad som händer i helgen faktiskt, kanske spela lite paintboll på lördag, eller träffa Frida..får se ;P
förresten hade en av läraren tokflipp idag, var inte så många i skolan eftersom vi bara hade lektion mellan 8 och 9 typ, så vi redovisade bara och lite så, och sedan skällde hon som fan på oss som var där bara för att resten inte var där..hmm^^ konstigt.

<33 pusshej!

åååh.

^^
fan med.

onsdag...

Jaja, idag var det skola till 12, sedan gick jag till körskolan, gjorde en pärm och pluggade lite, sedan drog jag hem till Frida och så gick vi ut och Selma, då hittade vi en sjukt ful hund som vi stod och garvade åt, nästan lika ful som Magnus föräldrars grannars hund som ser ut som den har sprungit in i en vägg..jag och Jennifer skrattade så vi höll på att dö när vi såg den första gången. Ful som fan! hahaha, jaja, iallafall, sedan körde vi in till stan och solade och simmade, sjukt härligt! jag köpte även ett solkort, blir mycket billigare =) betalade bara 40 kronor idag för tjugo minuter, istället för 50 som vi betalade i måndags =) och sedan mötte jag upp pappa vid åtta-tiden och övningskörde hem.
kom hem vid halv nio ungefär, sedan dess har bara pluggat ännu mera teori..suck.
Imorgon har vi redovisning i sjukvård..fick aldrig göra det idag, sedan slutar vi 9.20, då ska jag till körskolan och plugga, göra någon/några pärmar..sedan hem och bara ta det luuugnt. ska nog ut och springa en runda också, eller träna på gymmet inne i stan. I'll see...
kyss <3

Hahaha!

Mia, du som har kommenterat två inlägg nu, sluta upp med det. Jag godkänner ändå inte dina töntiga kommentarer.
Men du är såå söt som lägger ner din tid på att läsa min blogg och verkligen leta fel. Suck.

..

Godmorgon iallafall! Snart dags för skolan, redovisning i sjukvård och samhälle, sedan ska jag och Jennifer ner till körskolan ett tag, och sen ska jag möta upp Frida, ska iväg och sola och simma lite idag hade vi tänkt oss =)
Puss..<3

förresten, jag lyckades vara 3 poäng från godkänt på SvenskaB provet igår.

Godmorgon!

Var hemma hos Frida igår efter skolan, först åt vi lite och sedan stack vi in stan och solade i tjugo minuter, sedan simmade vi 20 längder, mer hann vi inte. Mötte upp pappa på stationen efteråt och sedan övningskörde jag hem, aldrig kört i mörker innan, men tyckte att det var dags nu eftersom körkortet närmar sig.
Försökte plugga lite Svenska B igår med, men det gick inge bra..har prov i eftermiddag..suck, wish me luck.'
Nu sitter jag i klassrummet med Sofia och förbereder en redovisning i Historia A, om 1900-1950 talets historia..skitsvårt att hitta fakta..
ajja, ska fortsätta här nu.


hooola.

varit och ätit hos mormor&morfar ikväll, min moster Marie är hemma från Tyskland, så hon var också där =)
Nu har jag skrivit klart sjukvården som ska redovisas imorgon och även pluggat lite Svenska B, men fattar fortfarande nada =S
haha.
imorgon ska jag och Frida iallafall iväg och simma och sola efter skolan! ska bli mycket kul..haha <33

pusspusspuss!

bättre.


två bildvarianter.


smaskigt.

okay, hjärtat går i hundranittio och det finns ingen power någonstans just nu. jag ska bli mörkhårig.
Jag är supernervös och försökte bli uppmuntrad av Robin på msn:
"neee, men sluta! du ska ju vara blond ju! du får skicka ett mms till min tre-mobil sen så jag får se hur det blev."
Så mycket för lite ångest a'la Malin.

...

i will never love again.

godnatt.

skola till fyra, massa träning och lite thaimat och kaffe på det, sedan hårfärgning och bowling. nu är jag trött.
Robin sover på soffan och jag har ätit sura döskallar som jag hittade här.
nu ska jag med krypa ner bredvid Smilla-hunden i sängen och sova.
godnatt.

Fredag

Igår hände mycket, skola till 09.20, sedan var jag, Jennifer och Robin på stan och fikade, sedan åkte vi tre till Ronneby och hälsade på Andreas som pluggar där på BTH, umgicks med dom till halv fem typ, och jag blev lite uppraggad...sen följde Robin med mig till sjukhuset där jag träffade min handledare, hon verkar kanonbra! efter det åt vi McDonalds, och sedan träffade jag Magnus ett par timmar på kvällen. Då gjorde jag även det jobbigaste någonsin..men just nu känns det rätt, och jag tillåter mig att känna den där sorgsna känslan en stund nu, men ikväll är det powerpower igen, för då ska jag träna röven av mig, och sen ska jag smiska Jennifer och killarna i bowling!
Nu ska jag fortsätta sminka mig..
ciao!

Godmorgon!

Jag vaknade, gick upp och duschade, torkade håret och sen kollade jag på klockan..klockan var tre! Jaha, inte mycket mer att göra än att gå och lägga sig igen och sova ett par timmar till. Nu sitter jag här iallafall, i rätt tid och är färdig..sminket är på plats, håret är plattat och jag har till och med kläder på mig.
Haha.
Som sagt, skola till 09.20 eller något sånt, sedan har jag INGEN ANING om vad som händer, plugg? Ronneby med Jennifer, Robin och Andreas? Åka hem? Gå på stan?
Möjligheterna är många..
Puss och smeeek.

bild.


Den här bilden är för klockren!
Vi andra pratade om demokrati på samhälls-lektionen. Fråga inte vad Robin gjorde :P
hahahaha.

plugg plugg..

Antar väl att nästan hela sveriges befolkning just nu sitter och kollar på Idol, jag gör det inte. Jag har precis gjort klart ett avsnitt i teoriboken..mörkerkörning, och två körkortstest på datorn. Suck, och imorgon blir det som sagt ett par timmar på körskolan. Sedan djurkunskapen på kvällen, ett kapitel som ska läsas och ett antal frågor som ska besvaras..Sedan blir det massa plugg i helgen, har redovisning på måndag, sedan ska projektarbetet börjas med lite, fördjupningsarbetet i social omsorg, Svenska B prov på tisdag och lilla Ingalills latin-grejer på onsdag.
Jag känner på mig att jag gnäller nu.
Praktik om två veckor iallafall, då lugnar väl det mesta ner sig får man hoppas.
Nej, nu ska återgå till körkortsboken för en stund.

Pusshej <3

nytt.

kom på att jag såg att tightsen jag köpte idag fanns i gult med..ska nog in och köpa dom imorgon. Köpte blåa och rosa idag...
pussis <3

onsdag.

Skolan idag mellan 8 och 12, dagen började med latinska ord på sjukvården, gick kanonbra =) sedan fick vi flera till nästa vecka...
på rasten satt vi som vanligt och drack o'boy..hela klassen som en enda stor familj ;) haha..eller vad var det vi sa?
Samhällen..bara fem minuter försent idag! Ganska så nice. Haha. Vi pratade om demokrati och sånt, och vi var väldigt seriösa allesammans (A)
fick tio minuter mitt i att gå och äta på också, träffade Frida i matsalen men hann bara prata snabbt.
Slutade vid tolv och då mötte jag upp Diana i stan, så gick vi och fikade, sedan kollade vi i affärer och så..två par tights fick följa med mig hem idag.
Imorgon har vi lektion mellan 8 och 9.20, sedan egentligen något umgås-dag med ettorna och tvåorna, men det går en sjukdom just nu så...*lalala*
jag ska in till körskolan iallafall, göra någon pärm hade jag tänkt, och sedan gå en runda på stan, kanske upp till Robin J och hämta jackan som jag glömde när vi var där på fest i Juni. Trodde nästan jag lyckats glömma den på Companiet när jag och Sandra blev pissed off på den fula tjockis-vakten, men så vart ju icke fallet fick jag reda på i fredags! sedan klockan tre ska jag träffa min handledare på sjukhuset och hämta schema och sånt, sedan ska jag umgås med Magnus på kvällen, film och kramkalas eller nåt antar jag.
Nu måste jag tyvärr plugga lite.
Puss <3

hahaha.

Sydsvenska dagbladet: "Våldtäksman dömd till 2 år i Eslöv" (fy fan att tillbringa 2 år i Eslöv)

Nordvästra skånes tidningar: "Mannen dog medan kvinnan avled" (och skillnaden är..?)

Örebrokuriren: "Gynekolog hittade knarkgömma" (var??)

Svenska dagbladet: "Färre gökar i Södra Sverige" (Märkligt med tanke på hur många som fötts i år hittils)
"inga av de omkomna hade livshotande skador" (istället dom dom av..??)

Uppsala nya tidning: "högsta domstolen prövar manlig omskärelse" (tack gode gud att man inte är anställd där!)

Bergslagsposten: "Huset som brann ner till grunden blev totalförstört" (nähä?)

Helsinborgs dagblad: "Vi skriver alt dåligare" (De jör vi vel inte?)

Expressen: "Lam pojke bortsprungen" (Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet: "Polisen grep torsk i fiskhamnen" (var hittar man annars torsk?)

Östersundsposten: "Krockade med älg på motorcykel" (Sällan man ser älgar på motorcykel..)

Metro: "Tre greps för våldtäkt på finlandsfärja" (Hur stor är sannolikheten att det finns TRE som tänder på finlandsfärjor??)

ibland..

ibland vill man bara dra täcket över huvudet och försvinna, ikväll är en sån kväll =/
känner mig ensammast på jorden..
inte nice alls.

when i grow up

Boys call you sexy, and you don't care what they say,
See everytime you turn around they screaming your name,
Boys call you sexy, and you don't care what they say,
See everytime you turn around they screaming your name
(Don't Y'all)...

Now I've got a confession,
When I was young I wanted attention,
And I promised myself that I'd do anything,
Anything at all for them to notice me,

But I ain't complaining,
We all wanna be famous,
So go ahead and say what you wanna say,
You don't know what its like to be nameless,
Want them to know what your name is,
Cuz see when I was younger I would say...

When I grow up
I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies,
When I grow up
I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies,
When I grow up
Be on TV, people know me, be on magazines...
When I grow up
Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene...

Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it
Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it (get it)

They used to tell me I was silly,
Until I popped up on the TV,
I always wanted to be a superstar,
And knew that singing songs would get me this far,

But I ain't complaining,
We all wanna be famous,
So go ahead and say what you wanna say,
You don't know what its like to be nameless,
Want them to know what your name is,
Cuz see when I was younger I would say...

When I grow up
I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies,
When I grow up
I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies,
When I grow up
Be on TV, people know me, be on magazines...
When I grow up
Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene...

Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it
Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it (get it)...

I see them staring at me,
Oh im a trendsetter,
Yes this is true cuz what I do; no one can do it better,
You can talk about me, cuz im a hot topic,
I see you watching me, watching me and I know you want it...

When I grow up
I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies,
When I grow up
I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies,
When I grow up
Be on TV, people know me, be on magazines...
When I grow up
Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene...

Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it
Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it (get it)...

When I grow up
I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies,
When I grow up
I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies,
When I grow up
Be on TV, people know me, be on magazines...
When I grow up
Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene...

Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it
Be careful what you wish for cuz you just might get it
You just might get it
You just might get it "Get It"

haha.

skulle skriva sms till en polare idag, det innehöll bland annat ordet porrig, jag råkade skicka det till pappa. det var som när jag skrev ett kinky-sms på skoj till Magnus och råkade skicka det till pappa..hmm. jag är klantig.

skoldagen.

Historia A först, jag och Sofia satt vid op-salarna och drack O'boy hela förmiddagen nästa, skrev på något som läraren kallade "Min historia", ska lämnas in nästa vecka. Hyffsat chillig lektion, och det tackar vi inte nej till =) Hann även ringa praktikplatserna, ambulanskillen pratade fort som fan och verkade jättelycklig..haha, jag trodde att han satt aldelles ensam i ett rum utan att få prata med någon och sedan RINGER det och han bli överlyyycklig. Sofia trodde lite på det efter att hon också snackat med honom ;P
Sedan på lunchen hade jag körlektion..körde med min vanliga lärare och det gick superbra! men jag glömde be om data-koden..smart jag är.
Social omsorg hade vi ingen..läraren är sjukskriver och har inte satt in vikarie, så vi hade svenska B då istället, så fick sluta vid tre istället för fyra, ganska så nice (A) *härmar ICA-reklamen*
Nu är jag hemma..åkte hem direkt idag, första dagen sedan vi började, två veckor sedan imorgon..ganska så nice det med ;);) hahaha.
Ska snart äta nu..håller på att värma en Felix paj i ugnen, våran micro är ju lite sönder..ska äta den med tonfisk, ja inte micron då ;P
..men vem vet, det hade kanske vart gott?
Sedan ska jag plugga...^^
pusshej!

Tisdag.

Godmorgon! Ska först till skolan och ha Historia A till elva, sedan har jag körlektion, och sedan tillbaka till skolan och ha två lektioner till. Social Omsorg och Svenska B..men läraren i social omsorg är sjukskriver från och med idag, och vi har ingen aning om vilken lärare vi ska ha =S men det löser sig väl (A) hehe.
Nej, nu ska jag nog gå..bussen går om en kvart.
Pusshej <33

Hemma nu.

Kommit hem nu, slutade vid tre, då gick jag och Diana och Robin ner på stan, blev först en runda i affären, slutade med ett puder från Lindex, True Match..har aldrig testat det, får väl se hur det är, och en stor, mysig vit kofta från Vero Moda, och slutligen en sjal från Glitter. Sedan blev det en såklart en fika också =)
Ikväll ska jag plugga trafik, om jag orkar..haha, är så tråkigt. Men har körlektion imorgon, och sedan tänkte jag även be att få koden till datorerna så ska jag plugga lite där efter skolan..känns som att det börjar bli dags nu. Ångest ångest. Men när man väl har körkotet så kommer det att vara värt det!
Äsch, nu ska jag se vad mamma har gjort för mat idag ;P
pusshej <3

I skolan.

Sitter i skolbiblioteket som alltid känns det som...skriver fortfarande på det där grupparbetet som ska redovisas på fredag. Men Jennifer är sjuk idag, så jag och Robin sitter här aldelles ensamma. Hahaha ;P
Sen har vi Naturkunskap A, skittråkigt...^^ sen lunch, men ska nog äta i stan då eller nåt, vill inte ha skolans äckliga mat idag. Efter lunchen har vi Svenska B, och sen projekttid, men eftersom Jennifer inte är här så ska jag och Robin in till stan istället, jag tänkte gå och sola tjugo minuter, och kan nog säkert få med mig honom =)
nej, nu ska jag läsa lite i min Liza Marklund-bok, är ändå nästan helt klar med arbetet.
pusshej!

Godmorgon+lista!

Hur och vart vill du bo i framtiden: New York för ett tag, sedan i Sverige..men vart i Sverige vet jag inte.
Brukar du komma i tid: Om jag vill.
Har du bra kondition: Tillräckligt.
Hur lång är du: 164 cm.
Hur känner du dig just nu: Trött.
Kan du laga mat: Ja.
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar på omvårdnadsprogrammet, tar studenten till våren.
Vad har du på dig: Tights från Gina Tricot, Klänning/Tunika från MQ.
Vilket är ditt senaste inköp: Liza Marklund boken "Nobels Testamente! och Ben&Jerry's glass igår.
Din favoritdryck på morgonen: Apelsinjuice eller O'boy.
Kan du tänka dig att göra skönhetsoperationer i framtiden: Ja.
Är du morgonpigg: Inte så överdrivet.
Stjärntecken: Skorpion.
Alkoholhaltig favoritdricka: Smirnoff Ice, vitt vin och Xider-Pineapple/Citrus.
Vilka språk kan du prata: Svenska och Engelska.
När fikade du senast: I fredags.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Inte låta mig få min vilja igenom. Haha^^
Jag får ont i magen: En gång i månaden.

RSS 2.0