söndag.

Har inte orkar sitta vid datorn idag, har övningskört en massa istället, nu ska jag gå ut med hunden sedan jag ska plugga trafik. tråkigt, men måste göras om man vill ha det där körkortet någon gång^^
Bjuder på en vacker bild på mig och Emelia från i fredags kväll.
Haha.

nanan.


Emmie, Jag, Sandra och Emelia igårkväll.

Träffa Tiina ikväll och ut och gå, men nu ska jag till Ica.
Pusshej!

Partykaaaalaaas!

Helt uuuunderbart rolig kväll igår! :D:D

Den här bilden beskriver kvällen i sin helhet, sjuuukt kul!
<3<3
Sandra till vänster, jag till höger och sen Robin mitt upp i alltihopa..haha ;D
Jag och Magnus köpte mat i stan sen, var ändå hemma tidigt runt halv två, på grund av jag inte är arton...bläääh! men två månader kvar...gaah vad jag längtar! haha. Eller hu Sandra? vi var småååå ;D <3

Hemma!

Hemma nu, fick sluta redan vid 14 när läraren tröttnade..haha, fick papper med uppgifter som vi ska göra till nästa vecka..annars verkar djurkunskapen vara väldigt..djurisk. Iallafall, Andreas var söt och körde hem mig, så slapp vänta på bussen ;P så är hemma nu, Magnus kommer vid sju halv åtta någonting, ska möta Sandra i stan innan vi drar till Andreas.
Ska äta något nu.
Puss!

Godmorgon!

Fredag! Äntligen! Ikväll blir det partykalas och hulahula för hela slanten! Tjohejsan vad vi ska shaka ass och sjunga Singstar!
Nu på morgonen ska jag först bli av med ungefär tre ton hår känns det som, ett besök hos frisören, tyvärr är det nog ingen heting-frisör av den manliga varianten..^^ sedan upp till skolan och ha sjukvård till lunch, sedan djurkunskap till fyra..tjoheeeej vad det kommer bli skoj! noot. sedan stressa som ett djur hem och duscha, byta om och sedan kommer Magnus så ska vi dra till Karlshamn igen och möta upp Sandra och sedan hem till Andreas..dit jag inte hittar trots att jag varit där en miljon gånger..känns det som. Men det löser saaaj!
och förresten: "Jag vill hiiiiiiiiiim! Jag vill ha riktig maod!" Hahaha ;D;D

äntligen hemma!

hemma nu, har hunnit äta lite, och duscha. Skola först, till 15.15 typ, när läraren tröttnade på oss..haha, jag och Jennifer gick till rese där jag mötte Robin och Jennifer stack hem.
Blev bara en snabb vända i stan idag, men hittade iallafall present till Jennifer (feest imon!) och ett par stövlar till mig. Sedan hade jag och Robin fina samtalsämnen..haha! Vi är helt fula ibland^^
Sovmorgon imon! Den vääääldigt jättelånga fram till 08.40..men jag har klipptid halv nio, så kommer ändå missa typ halva lektionen..ojsan^^
Äsch, är sååå trött nu..stavar typ fel vartenda ord..
pusshejs

I skolan.

Fikarast nu, har precis haft omvårdnad..resten av dagen av social omsorg, först med hela klassen till tolv, sedan med räddningstjänst-inriktingen fram till kvart i fyra typ, men jag vid halv fyra. Ska med Robin till Karlskrona idag igen, hittade ett par kanonfina stövlar när jag var där igår..så ska prova dom och så idag, sedan ska vi leta present till Jennifer =)
Skulle skicka sms till min lillebror innan, men råkade vidarebefodra ett som jag fått av Magnus istället. Helt pinsamt! Nu tror han säkert att jag är dum i huvudet eller något. För hur ofta avslutar man ett sms till sin lillebror med "kram snygging"? det brukar jag aldrig göra iallafall.
Nej, nu ska jag ner och köpa kaffe!
Pusshej <33

godmorgon!

bloggar snabbt nu innan jag måste gå till bussen =)
somnade redan halv tio igår kväll! helt sjukt^^ sedan inatt vaknade jag av att Magnus skickade sms.."är du vaken vännen?" orkade inte svara..haha, han tänkte väl ringa eller något.
Ska se om jag får tag på honom idag..
Torsdag, vilket betyder att vi med räddningstjänst-inriktning går till fyra, resten går till tolv..bläh vad sur man blir^^ ajja, imon är det fredag iallafall! vilket betyder feeest =) och idag ska jag gå på stan efter skolan, ska se om jag kanske får med mig Jennifer eller Sofia =)

neej, nu måste jag gå!
ha en bra dag allihopa! puss <33

hemmahemma.

skola till 12, sedan lunch i stan med Robin, 20 minuters solande på det som resulterade i en lite bränd fejja, sedan mötte jag upp Frida och vi tänkte ta tåget till Karlskrona, tack vare en tågolycka fick vi ta bussen istället. Gick lika bra det!
Hittade en kjol till på fredag, ganska hög midja..tänkte testa den med ett vitt linne eller vit tisha, ska in till stan efter skolan imorgon och kolla om jag inte hittar någon här hemma. Sen köpte jag mascara och foundation också, foundationen har varit slut länge..har bara inte orkat köpa ny, och mascaran har jag länge velat testa, den där från L'oreal, beauty tubes (?) heter den så? och två par lösögonfransar, tänkte testa lite med dom på fredag, kanske kan bli kul! körde på full längd direkt, inget medium här inte. more is more. Två par vanliga hudfärgade strumpbyxor fick också följa med hem, när behövs inte det? Frida hittade världens gulligaste skjortklänning på H&M, helt sjuukt fin var den =)

Godmorgon!

Hejsan! Hann inte blogga imorse, så gör det lite snabbt nu. Sitter i biblioteket med Robin och Jennifer och håller på med vårat grupparbete.
Vi slutar klockan tolv, då ska jag och Robin luncha i stan, blir väl Christins som vanligt antar jag! Sedan ska jag möta upp Frida vid två så ska vi ta tåget till Karlskrona (Gina Tricot!! haha) och så ska vi gå där ett tag, jag ska bland annat köpa present till Jennifer, vi är några ur klassen som har lagt ihop, så ska försöka hitta något passande, men har en liiiten aning om vad jag ska köpa..
Nej, nu ska jag fortsätta här =)
Pusssassssss <33

läääängtar!

Feeeeest på fredag! sedan får vi se om det blir samma som på companiet (hoost, eller hur sandra ;D) , eller vad som egentligen händer, men en sak är säker: sjuuukt skoj ska det bli vad som! taggar.
och imorgon blir det Karlskrona med Frida!

Tisdag.

Historia A: Kollade på en film om bönder som pratade konstigt, jag tyckte det var mera underhållande att kolla på läaren som verkligen var heeeelt inne i filmen. Haha. Mycket snuttigt. Sen slutade vi klockan 9, så jag och Sofia fick ledigt fram till 12 eftersom våran lärare är fullkomligt hopplös att resonera med ibland! Så vi gick på stan, och jag bokade några körlektioner.
Social Omsorg: Nästan helt onödigt. Har ingen aning om varför vi var tvugna att gå dit, gick igenom arbetsplanen för arbetsområdet och fördjupningsarbetet.

Efter skolan gick jag och Robin och drack kaffe på Christins, sedan hade jag körlektion som gick helt okay, det kändes inte helt bra, men det gick bra..hmm, ni förstår säkert. Men det var första gången med den läraren och har inte kört på körskolan sen i april..men nästa vecka har jag min vanliga lärare, känns bra =)

Nu ska jag...sova, plugga och ut gå? Eller nåt.
Puuusssss <3

Måndag.

Gick igenom projektarbetet och massa sånt idag, men det blir nog bra med mig, Jennifer och Robin. Får väl se hur många gånger jag och Jennifer börjar slåss det här året ;P haha.
Imorgon har vi ingen Svenska B heller, bara individuellt val, jag och Sofia ska läsa Historia A..hmm, fråga inte vad jag tänkte på när jag valde det..menmen, kan vara bra att ha. Så vi har det mellan 8 och 12 och sen slutar vi. Då ska jag och Jennifer ner på stan och boka körlektioner.

...

Om du läser det här så tror jag att det är rätt kört mellan oss.
Hoppas att du vet vem du är.

Två bilder ;P


Jag hade lite tråkigt medan jag väntade på Magnus igår kväll^^

Frida på Shell! Sötiiisen <3

Frukost

Varit nere på affären nu och köpt något att äta, en såndär Felix ost och skinkpaj och sedan tog jag lite tonfisk också bredvid..haha, låter säkert skitäckligt, men det är faktiskt riktigt gott =)

Så ska äta det nu medan jag läser lite bloggar och så!
pusshej <3

Godmorgon!


Magnus körde precis, eller för tjugo minuter sedan kanske, han kom runt halv ett-tiden igår kväll, så då kollade vi film och låg och pratade, myste och var ute och gick en runda, sedan tänkte vi gått upp och satt på en film nu på morgonen och sedan legat och myst till den, men sen råkade vi sova lite längre, och eftersom han har massa jobb som väntar på så blev det inte så =P haha.
Jag ska träffa Tiina vid två-tiden och ut och gå en runda sedan händer väl inte så mycket mera. bloggar mera senare, lite bilder och så som jag vill lägga upp..även om alla är såååå ointresserade. men jag tycker det är skoj ;)

pusssshej <3

übertrevlig kväll!


Dom körde nyss typ, Frida och Daniel x2..haha^^ vi har kollat på Cityakuten, vart ute och kört en runda (jag och Frida bad till Gud för Daniel kan inte köra bil..hahaha) och spelat Våghals..typ som Sanning eller konka. Sjukt kul! Frida fick bland annat mima till en låt med en toaborste som mick och ringa till en pizzeria och fråga om dom hade en pizza med apa på, och jag fick bland annat imitera en säl som tappat bort sin mamma =P
Ajja, nu sitter jag här och väntar på Magnus, pratar med Lydia på msn, och Robin..men Robin verkar ha dött lite ;P
Puuuuusssssssssssss amigos <3

vilken seg dag!

Har legat i sängen och halvsovit till mtv samtidigt som jag sms:at med Robin nu i stort sett hela eftermiddagen..mår inte bra..men tror det är för att jag inte ätit ännu idag, bara druckit en kopp kaffe..men bara jag tänker på mat mår jag superilla =S
jaja, ska gå ut med hunden nu, sedan får jag väl försöka få i mig någonting.
Frida, Daniel och Daniel kommer vid sju-tiden, och sedan kommer Magnus vid tolv när han har jobbat klart, han ska nog sova här tror jag.
Nu har nog ipoden laddat klart, så det blir en liten promenad i ösregnet nu.
Puss!

Lördag!

Godmorgon, varit vaken ett tag, hunnit vara ute med hunden och fixa iordning köket, nu sitter jag och dricker kaffe..blir väl att chilla hela eftermiddagen typ, dejta duschen och sminket lite, sedan kommer Frida och boysen ikväll, så det ska bli kul!
Puss <3

godnatt.

går och lägger mig nu, pratat i telefon med magnus en stund..sms:ar fortfarande.
puss!

mwhaha.

diana ringde innan, så ringde jag upp magnus så kopplade vi ihop och pratade alla tre. extremt kul!
har man inget att göra så har man ;P

nya bilder^^

hade tråkigt, så har laddat upp bilder som en jävla kanin på Facebook nu. är ni intresserade så får ni ta ett kik =P

Tåget på väg från Hässleholm till Bromölla, tisdagen den 11/8. Vi har stannat mitt på en åker för att vänta in ett mötande tåg..
Cornelia: Kolla, där är en hare!
Jag: Vad söt!
Cornelia: Där är en till! Nu juckar dom!
Halva tågvagnen vänder sig om och kollar på oss.

m,nrfkrehid...

Hahaha, kom inte på någon rubrik^^ så fick bli lite kladd...pratade precis med pappa, skickade ju sms innan och berätta att jag bokat tid för tatuering(dom är på SM i Västerås mellan torsdag-måndag) och nu sa han att han med ska göra det! Antingen samma dag eller på lördagen. Tydligen vill han inte vara sån chicken att han fegar när hans dotter inte gör det ;P men som sagt: Bangar inte Robin så bangar inte jag! NEVER. Och jag ska göra det först! Klockan 12 har jag tid, sedan Robin direkt efter! Kommer bli kalas! 6 November it is!
Här kommer bilder ;P

Dom tre första bilderna är från igårkväll/inatt, Mange och jag och missebarnet som tydligen heter Lilla Sjöjungfrun. Min bror som bestämt namnet. Fick höra idag att det ser ut som om jag försöker strypa katten på bilderna, det försöker jag INTE med, vi kelar! Haha ;)
Dom två sista bilderna är från när vi satt i skolbiblioteket och höll på med grupparbetet i förmiddags, fjant Robin och söt Jennifer ;D;D

Nu ska jag ut med hunden. Trött som en gnu är jag!
Pusshej <3

Hejhej

Hemma nu, vart hemma i någon timme, har vart och lämnat filmerna som jag och Magnus hyrde igår också.
Idag när vi slutat skolan så gick jag och några klasskompisar till Black Magic tattoo, dom skulle köpa piercingar och jag skulle beställa tid för tatuering! Yepp. Ni läste rätt =)
Jag fyller inte 18 förräns den 5 november, men det stället är populärt och väldigt bra, så man behöver vara ute i god tid! Jag tänkte boka samma dag som jag fyllde, men det var fullt (ni förstår?) så jag fick en tid 6 november istället, och Robin bokade också, och han fick tid direkt efter mig! Kommer att bli sååå fint =)
Efter vi vart där så gick jag och Robin en sväng på stan, jag köpte en kalender, sedan gick vi och åt lunch på Christins, sedan mötte jag och Sofia och gick och handlade med henne, och sedan åkte jag hem och nu sitter jag här.
Ska kolla på Top Model nu..
har lite bilder som jag nog lägger ut senare =)
pussas <33

I skolan

Hejhej bloggisar!
Sitter i skolan just nu, har sjukvård och jobbar grupparbete med Robin och Jennifer. Sänglägeskomplikationer handlar det om, så vi sitter i skolbiblioteket och kollar förebyggande och behandling vid pneumoni (lunginflammation) på infomedica just nu. Faktiskt intressant, gillar att jobba med sjukdomar och sådant, fanns även decubitus och ödem bland annat välja på, men jag är mer för sjukdomar, så fick Jennifer och Robin att gå med på att välja det istället! Vi slutar vid tolv och då ska jag och Robin in till stan och göra några ärenden. Jag ska bland annat köpa en kalender och några block. Sedan sticker jag kanske och tränar om jag orkar, sov ju som sagt inte så värst mycket inatt, somnade vid tre och sen var jag ju tvungen att gå upp och duscha vid kvart i sju.
Nej, nu ska jag fortsätta här =)
Pusshej!

godmorgon.

Fredag idag, och Magnus var här igår kväll =) mys!
hyrde två filmer, och låg och pratade fram till två när han körde hem..somnade vid halv tre ungefär så är väl lite lagom pigg nu. men vafan, man lever bara en gång!
idag blir det skola till 12, sedan har jag ingen aning om vad som händer.
Men imorgon kommer nog Frida, Daniel och Daniel! Hoppas =)
har även fått lite papper från Cultural Care som jag tänkte läsa på bussen...men är väl samma sak som jag fick innan i veckan.
nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan måste jag gå.
pussen!

hahaha x2

Den tog för hårt i väggen. Robin goes död.

hahaha!

Jag varnar dig mamma.

Jag och Robin har kul som fan på msn just nu!
Mwhaha.
M.J.A <3 säger (17:45):
Sluta jag spyr snart upp det jag har ätit ju 
Malin  * - <3' I'm vip at Marquee&Mansion-Manhattan säger (17:45):
TRYCK UPP DEN I NÄSAN! TRYCK!

Vi är töntar. Jag vet =) Men mina vänner är fan dom bästa! Dom får mig alltid att garva!
Jennifer och Robin är BÄST <33 alltid och jämt. love you guys <33

tråkigt.

haha, vad fult om inga läser och jag sitter här och töntar mig i min ensamhet^^
ajja, whatever =P
nice dag iallafall, vi träffade Sjölander och först var Jennifer totalt avdissande, sedan var hon happyface när hon såg vem det var..hmm, försöker hon höja slutbetyget kanske? ;P
vi sprang även runt och stylade i våra snygga friends-halsband. jag kastade lite mat på Robins tröja i matsalen, sedan var vi allmänt elaka och jag smygfotade också. HAHAHA.
Den bilden kommer dock aldrig visas. extremt elak och EXTREMT roande.
sedan träffade vi Sjölander igen, då ville han ha något bra ställe att äta på..jag förslog McDonalds, Briggen och Chrstins, Jennifer föreslog Hemköp. Jag och Robin dog. Sedan skulle Jennifer kolla vart bussen gick ifrån, då sa hon att hon skulle ta bussen från (eller var det till? whatever) Hemköp. Det är något med henne och den affären tror jag.
Min klass är btw bäst och jag hatar dom, för dom utsåg mig och Emelia till elevrådsrepresentanter..ANDRA året för mig.
Förra året gick det till såhär..
Jag sitter och tänker på annat, helt plötsligt skriker Jennifer mitt namn, då skriker jag hennes namn och pekar på henne. Sedan satt vi helt plötsligt med i elevrådet. Vi var aldrig på ett enda möte.
Det här året ville jag absolut inte, inte hon heller. Ändå blev jag och Emelia valde. Kan nämna att Emelia var stark motståndare även hon.

Ikväll kommer Magnus hit, jag hittade några vackra bilder på facebook som jag ska mobba honom för, sedan får vi se vad mer som händer.
En underbar sovmorgon imorgon också, miniliten. Börjar 8.40 istället för 8, har jag nämnt hur mycket jag älskar vårt schema?


På första bilden har jag lite damp på Social omsorgs-lektionen imorse, och Robin kollar på mig som om jag är typ störd^^ andra bilden är jag och Jennifer, love ya vännen <3 vet inte om man ser våra snygga halsband lite med.

godmorgon!

låg och sms:ade med Magnus till ett inatt, sen råkade jag somnade mitt emellan två sms..oopsie. haha. är sjukt trött nu iallafall.
idag blir det först skola till 15.50, sedan upp och träna och sedan ska jag träffa Magnus ikväll =)
nu mååste jag börja fixa mig...
suck.
puss!

seriösa bilder..

helt seriösa.
haha.

På första bilden sitter Robin och garvar åt något som jag och Jennifer pratar om, antagligen sexerfarenheter eller något. Haha.
På andra bilden fångade jag Jennifer i en smickrande posé utanför våra klassrum på lunchen..snacka jag kommer bli dödad för den här bilden ;)
På tredje och fjärde bilden var jag lite uttråkad..klassiska posén på tredje där med ja...hmm^^

Onsdag, tillbaka till skolan

Skola mellan 8 och typ 13 idag, fick massa papper och schema och sånt. Schemat är jag förtillfället inte ett dugg nöjd med, en liten fjuttig sovmorgon på fredagar, börjar 8.40 istället för 8.00, yeah!^^ sedan slutar vi 12 på onsdagar, resten är det 15.50 som gäller.
Jaja, kan nog bli bra det med
Efter skolan mötte jag upp Diana och fikade i stan, sedan åkte hon hem och jag stack och tränade på Motiva. Blev kondition+styrka, härligt =)
nu är jag hemma och ska ta något att äta, ikväll blir nog bara att ta det lugnt.
puss!

ååh.

måste bara tala om att jag är så jävla nöjd med att vi avslutat idrott A kursen, och idrott B. Visst, inget fel på idrott, men vi hade det oftast sent på eftermiddagen och då var man så seg på lektionen efteråt, och sedan såg man ju ut som faan efter också, visserligen gör jag ju det iallafall, men såg värre ut då =P
haha.
att man sticker och tränar efter skolan är inte samma sak, då kan man duscha där och ta väck (förlåt Cornelia, ta bort) sminket och sen fixa sig på nytt..hehe =P eller så skiter man i det och sitter på bussen och ser skabb ut ;)
nu ska jag ut med hunden, kisses <3

skolan imon.

börjar skolan imon ju, drygt..vill ha mera lov! men sista året nu..student '09.
läääängtar!
Har verkligen haft SJUKT tråkigt idag! Typ inte gjort något, legat i sängen och sms:at med Frida och Magnus, försökte få honom att komma hit och mysa ikväll och se någon film, men nejdå, skunken jobbar ju som vanligt, gaah, jävla arbetsnarkoman! hahaha.
Och Robin jobbar kvällen, men jag tänkte sms:a och störa honom lite senare..haha. Så får han väl svara om han har tid =P
Jaja, imorgon börjar dom vanliga rutinerna igen iallafall med skola och träning, så det ska faktiskt bli skönt.
Skulle hämtat busskort idag också, men det var ingen där så får väl fixa det på nåt annat sätt, senare i veckan eller så.
Jaja, nu har jag ätit så ska väl ut med hunden.

jag har tråkigt.

Det va 2 älger som va ut å flög.
Då flög ett flygplan förbi och den ena älgen dog.
Den andra överlevde på grund av att hans pappa ägde en korvkiosk!!

Det var 2 älgar som var ute o flög, så sa den ena älgen till den andre:
- Ser du skogen?
- nej det är för många träd ivägen!


Det var en gång två elefanter som var ute och flög, så sa den ena till den andra:
- Men vänta lite nu, kan elefanter verkligen flyga?
- Nej men det gör inget, för min pappa är en grön telefonkiosk.


Det var en gång två älgar som satt i ett träd, Då kom en u-båt flygande och satte sig i trädet bredvid.
Då sa en av älgarna,
- Han bor nog där!

Det var en gång 3 grisar som skulle kolla vem som kunde flyga längst.
Den första grisen kom 1 meter,
den andra grisen kom 3 meter
och den sista grisen sa: min farfar han har en blå traktor!

Det var en gång en åsna som var ute och gick på ett majsfält,
det vart så
varmt så majsen blev popcorn,
åsnan trodde att det snöade så han frös ihjäl..

Svar till Pia!

Leverans kan ordnas snarast!

Cornelias bildvarianter!

Nu bjuder jag på extremt vackra bilder som Cornelia precis har skickat. Extremt underhållande =)

Mat på Trendie. Torsdagen. Fick till min klassiska posé där också!
Samma kväll som jag glömde mitt legg, och blev utskälld av en alkis för att jag satt på marken.
HAHA!
Det tyckte mina två vänner var väldigt underhållande.

Jag och två stycke missebarn. Tisdagen.

Jag på väg till Lund, torsdagen.

Cornelia har fångat mig i en snygg posé..haha. Ser ivil ut också. Torsdagen - tåget till Lund.

Jag hittade en sexig hatt på Indiska i Lund. Torsdagen.

Lund-turist!

I know, det var bilder på mig. Men har inte hunnit få dom andra ännu =P
Haha.

Kvällkväll.

Frida, Daniel och Daniel var här ikväll, först var i Olofström och fläskade oss med pizza, fast det fanns tyvärr ingen pizza med enbart kanter, så det gick bli en Vesuvio istället. Efter det så lyckades jag och Frida övertala killarna till att vi skulle stanna på Maxi och kolla lite..haha. så vi gick runder där och töntade oss ett tag, vi hittade melooooner, sedan gjorde vi ett paket, och dekorerade några gratulationskort..mycket moget, jag vet. Men vi har speciell humor. Sedan hittade vi en sån där grej vid frukten som man använder vid "shop express" eller vad heter, när man scannar varorna istället för att lägga upp dom på rullbandet vid kassorna, så vi scannade massa frukter och fick ut sådana där klisterlappar där priset stod och så, sedan satte vi dom lite överallt. Humor på höög nivå, i know ;P
Sedan körde vi hem till mig och kollade på film, Förtrollad.

Frida har snygga meloner ;P haha ;D

Vi hittade tant-trosor, modell sexig.

Rödlöks-klisterlapp på Fridas tröja!

När dom kört hem så gick jag ut med Smilla, och då sticker hundjäveln efter en hare, eller en katt. Jävla satikens hundjäkel. Jag tycker mindre om henne ibland. Jag flippade och nu ligger hon och skäms i köket, och det kan hon gott fortsätta med ett par år eller så.
Är det någon som vill köpa en riesenschnauzer till extra billigt reapris?

Min vän!


Vet inte vad det är för någon fegisvariant som gömmer sig där bakom och inte vill vara med.
Men happymänniskan som syns är the best!
Verkligen. Tack för att du finns vännen!
Ville bara säga det! Hoppas att du bjuder på den här finvarianten av festbilder!

Sen bjuder jag på en extrem myself i egen hög person...

Klassisk Malinposé.

Happy times!

Mwhaha, Cornelia lägger upp bilder nu på bdb sen hon var här. Haha. Myyycket skoj!
Innan bio tog hon en ful bild på mig. Helt mobbat att jag inte hade mitt legg med mig, så vi fick inte kolla på filmen..
Jag: Men vi kan ju låtsas att Mange är min pappa!
Cornelia: Jaaa!
Magnus: Tack för den va, ser jag SÅ gammal ut?
Jag: Asså..med det där skägget...jo..lite faktiskt.
Sedan kom det en alkis och skällde ut mig för att jag satt på marken. Hahahaha!
Power!

Ikväll!

Frida, Daniel och Daniel kommer nog upp en sväng ikväll, skoooj!
Blir väl skräckfilm och sånt =)

måndag

det är måndag idag va? fick fundera lite.
iallafall, Magnus var här igår kväll/inatt, kollade film, körde till McDonalds inne i stan och låg och pratade en massa, alltid trevligt =) särskilt eftersom han verkar ha helt sjuka jobbarkompisar ombord..haha ;);) men vi somnade väl vid sex imorse typ, sen ringde klockan halv åtta för han skulle iväg och jobba. Niiice. Jag låg kvar till tolv och sov och sms:ade lite, då gick jag upp och gick ut med hunden och pratade med Frida =)
Gaah, vad TRÅKIGT det här inlägget blev. Haha.

igår+idag

Shit vilken dryg dag idag..haha. Jag sov till fem..FEM! Då väckte mamma mig och tyckte jag skulle gå upp, jag hade gärna sovit ett par timmar till.
Gick ut med hunden iallafall, och då ringde Magnus och frågade om han kunde komma upp en sväng ikväll, och visst kan han det. Så får väl se vad vi hittar på.
Kul som FAN vad det igår iallafall!
Först körde vi in till Göteborg och gick en runda där i stan, Nordstan bland annat och sedan käkade vi på indisk resturang som blev en dyrare historia än vad det var tänkt från början..men gott var det =)
Sedan körde vi till Liseberg och var där mellan halv halv fyra och elva ungefär, och jag kan numera stolt säga att jag åkte Höjdskräcken. TVÅ GÅNGER till och med. Andreas var räddare än mig..Jennifer satt och kollade rakt ner när vi släpptes ner, jag satt och kollade på Andreas. Snäll jag är ;P
Flumeride blev en dyngsur historia när vi började tönta oss och skvätta ner varandra..fyra gånger och åkte vi, och efter varje gång såg det ut som om vi hade badat..mycket nice!
Åkte väl det mesta andra också..haha. Var även inne på Gasten, det var nog fasen det roligaste av allt. Varenda gång jag till först, sedan skrattade jag som faan. Höjdpunkten var nog när en hoppade fram och Robin bara: "aaah...AAAH!".
Åkte även Kållorado (stavas?) och där fick Robin en stråle på ett lite känsligt ställe, såg ut som något helt annat.
EN HELT underbart rolig dag! Skitskoj hade vi :D
Bilder finns på bilddagboken!

söndag.

Kom hem vid tre inatt, somnade framåt fyra..väcktes av sms från Magnus vid ett-tiden, svarade på det och somnade om..vaknade precis igen. Funderar på att sova lite mer..

tidsfördriv.

HAR DU POJKVÄN/FLICKVÄN?: Nej
ISÅFALL VEM?: -
ÄR DU KÄR?: Nej
VEM PUSSADE DU SENAST?: Magnus
PUSSADE DIG SENAST: Magnus
VEM HÅNGLADE DU MED SENAST: hmm, Magnus eller Johan^^
HUR TIDIGT STIGER DU UPP?: Olika
VILKA HATAR DU?: Det kan ju inte skriva här!
VILKA BRYR DU DEJ MEST OM?: Mina vänner
GILLAR DU ATT SLÅSS?: Ibland ;P
VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU?: Jeans från forever21, linne från Vero moda och tröja från Bikbok
ÄR DU SERIÖS?: Ja
HUR MÅNGA BILAR HAR DU/DIN FAMILJ?: Två
HUR MÅNGA BIOLOGISKA SYSKON HAR DU?: Ett
ISÅFALL,VAD HETER DE: Mathias
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ HÅRET?: Blond
OCH FRISYREN, HUR SER DEN UT?: Långt, slitet (A
VAD HAR DU FÖR FÄRG PÅ ÖGONEN?: Blå
VAD VILL DU HA FÖR FÄRG PÅ ÖGONEN?: -
VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN?: Typ..jag? ;) haha
HAR DU HÅNGLAT MED NÅGON AV SAMMA KÖN?: Inte hånglat
VAD GÖR DU NÄSTA ÅR?: Tar studenten, flyttar till USA (förhoppningsvis) och sen får man se
FAVORIT FÄRG?: Svart och rött
ÄR DU UPPVÄXT I STAN ELLER PÅ LANDET?: Först i Stockholm och sen här
HAR DU UTLÄNDSKA FÖRÄLDRAR?: Nej
GILLAR DU ATT LAGA MAT?: Ja
MÄRKESKLÄDER ELLER SECONHAND?: Märkeskläder
HUR MÅNGA PAR SKOR HAR DU?: Mellan 10 och 20, fast använder inte alla
VAD GRILLAR DU HELST?: Gillar inte grillat så värst mycket
VAD HAR DU PÅ MACKAN?: Kaviar
VAD ÄR DITT BÄSTA GODIS?: Naturgodis
BÄSTA GLASS?: Ben&Jerry's Cookie dough
VEM ÄR SNÄLLAST JUST NU?: Min mamma och mina vänner
VEM ÄR SÖTAST JUST NU?: Jag..?
VAR HAR DU ONT?: Ingenstans
VEM ÄR BÄST JUST NU?: Jag
ANVÄNDER DU HÅRSPRAY?: Ja
TUFFASTE LÅTEN?: ??
VAD HAR DU MVG I?: Typ två ämnen kanske..
VAD HAR DU IG I?: Inget

lördag.

fick precis ett sms av andreas, dom hade försovit sig lite. skönt. haha^^
eller ja, nu kan jag ta det lugnt (A)

godmorgon.

trött. vill sova mera..
och nu tittade jag på klockan och fick jävligt bråttom.
hörs!
<3

nighty.

Ska sova snart hade jag tänkt, blev ju bara mellan halv fem och halv åtta imorse..haha. Undra varför?
Imorgon blir det upp tidigt igen, 05.50 ringer klockan, och då blir det Göteborg och Liseberg med Jennifer, Andreas och Robin.
Askalas ska det bli!
Kan förhoppningsvis glömma vissa saker för en stund då också.
Nej, nu ska jag försöka vara lite positiv. Mwhaha.
Robin tänker åka Höjdskräcken med mig imorgon, jag kommer dö. Nej just det, positivt var det ja.
Haha^^
Det går nog inte så bra med det förtillfället.
såå....
Pusshej!


vip again.

Andra vip inbjudan på en vecka nu. Inneställena på Manhattan älskar mig!
Jag och Frida har förresten blivit lovade att följa med Magnus någon gång framöver när han ska mönstra på. Jag har varit på Compassen en gång. Var bland annat nere i maskinrummet och kände mig allmänt trög och ställde dumma frågor, hahaha. Sedan spöade jag Magnus i badminton på kvällen! Jag är grym som fan. Eller ja, jag tror iallafall att det var jag som vann. Sen låg jag och höll honom vaken hela natten och pratade om typ allt när han skulle upp och jobba dagen efter.
Power power!
Anyway, jag och Frida skulle för jäsiken äga hela stället! Hulahula och partykalas för hela slanten!

Veckan i bilder (och lite ord).

Ska försöka att inte skriva för långt..men ja.
Tisdag: Eftersom Magnus var en så skunk på måndagen tänkte jag ju ringa och väcka honom när jag gick upp. Fan heller, klockan fem fick jag ett sms av honom så den idén gick sååå åt helvete.
Åkte och mötte Cornelia i Hässleholm, sedan på kvällen var Frida, Daniel, Daniel S och Robin hemma här, vi åt tacos och kollade på film och hade allmänt trevligt. Allra roligast var när Cornelia inte förstod ett dugg av vad Daniel sa...hahaha.
Ja, blev ganska tidig kväll..jag och Robin satt och kollade på Cityakuten till strax innan tolv.
Bilder tisdag:

Väntar på bussen. 06.15 på morgonen.

Cornelia och kattungen.

Jag och kattungar.

Robin och Cornelia.

Daniel S

Frida och Daniel

Onsdag: Kristianstad på dagen! Shopping, hittade inte så mycket, bara en tröja, lite grymma tuggummin, eller ja..askarna med tuggummina i var grymma och naturgodis på saluhallen såklart. Haha. På kvällen kollade vi (jag och Cornelia) film, Zuperzebran som vi asgarvade oss igenom och krängde naturgodis.
Bilder onsdag:

På resturang i Kristianstad.

Min posé! Cornelia hatade den =)

Torsdag: Åkte in till Lund på dagen, träffade Rydis och fick skjuts till Nova, först fika och sen shopping. Hittade inte så mycket igår heller, en tröja, två par trosor, ett festspel och ett halsband kom jag hem med. Träffade även Lee, en cool skåning som pratade en massa och använde ordet "porrig" i varje mening. Haha. Mycket trevligt!
Vid tjugo i fyra tog vi tåget till Kristianstad och träffade Magnus (FÖRSTA GÅNGEN PÅ TVÅ MÅNADER!) och gick först och åt på Trendie och sedan skulle vi på bio, kolla Hancook. Men för att göra en pinsam historia kort: Jag kommer bli mobbad för alltid och vi åkte till Ekohallen istället.
Sedan körde vi hem till mig, kollade på Zuperzebran igen..eller jag och Cornelia kollade, Magnus skunkade sig som vanligt och somnade..men då skulle jag hämnas för vibbningarna på msn och han vaknade. Synd. Haha.
Cornelia somnade vid tolv-tiden, jag och Magnus satt och kollade på Troja och pratade en vääääldigt massa fram till fyra på morgonen när han körde hem.
En väldigt trevlig dag och kväll/natt! =D
Bilder torsdag:

På stationen i Bromölla.

"Boys are stupid throw rocks at them!"

Posé!

Lee och Cornelia!

Sjukt seriösa jag. UTAN posé.

Fight på BR-leksaker. Cornelia/Kräket vs. Lee/Enhörningen.

Hahaha, den här köpte jag och Cornelia i onsdags för att testa och FY FAN vad äcklig den var. Så vi gav resten till min bror som inte åt den, och då är det illa. För han äter typ allt godis.
Så jag köpte den här och gav till Mange, för tänkte att då äter han den säkert inte heller..men VAD TROR NI MÄNNISKAN GÖR? Alla mina hämnder går åt skogen. Hahha.

Jag i någon affär

Cornelias tröja!

Jag hittade en fin bil på parkeringen...

Jag och Lee.

(låtsas som att Frida inte är med på bilden!) haha.
Sedan träffade vi som sagt Magnus inne i stan och umgicks med honom på kvällen. Denna bilden är dock från någon fest i våras.

Fredag: Vart och handlat, kollat på Cityakuten och Top Model. Sedan är det nu. Haha ;P

En vääääldigt trevlig vecka alltså =D



Finns flera bilder på Cornelias kamera..kanske lägger in dom när hon har skickat.

Cornelia har åkt hem...

Varit och lämnat Cornelia vid tåget nu..tråkigt, vi har haft jätteskoj dom här dagarna! och eftersom hon bor hundra mil härifrån så kommer det nog dröja innan vi ses igen. suck.
Jaja, nu har hon iallafall 12 timmar på tåget framför sig, fick precis ett sms och nu står hon i Hässleholm och väntar på nattåget från Malmö som ska fortsätta till Norrland/Jämtland.
Jag ska lägga in lite bilder, och uppdatera om dagarna som har varit. Ska bara gå med hundarna först.

vip.

Har fått vip-inbjudan till Marquee/Mansion ikväll...det är ett inneställe på Manhattan för er som inte visste det. Perfekt timing.
Haha.
Nej, nu ska jag sminka mig klart och sedan ska vi ta tåget till Lund för att slösa ännu mera pengar.
Ha det fiiint!
Puss <3

film.

Nu har vi varit på Willys och handlat lite, och sedan hyrt film och lämnat tillbaka dom gamla.
Så nu blir det film, naturgodis och loka. Mums <3
Imorgon ska vi till Lund, så ska bara kolla tågtider dit först.

onsdag.

Precis kommit från stan nu, blev lite shopping. Inte så mycket för min del, bara en tröja, desto mer för cornelias del =)
nu ska vi köra upp och lämna filmena vi hyrde igår och kanske hyra en ny.
Kvällen igår blev jättetrevlig, bilder kommer och skriver lite mera när jag hinner. Vill inte vara osocial nu.
Puss och kram!

Såå =)

Hemma igen, tåget från Storlien/Östersund var försenat, fick ett sms av Cornelia när jag satt på tåget från Bromölla, men det kom ändå in i tid, 08.41, fick vänta en timme..men köpte kaffe och gick en runda utanför stationen, sms:ade lite och pratade med pappa, så tiden gick snabbt =)
Nu står Cornelia i duschen, efter det ska vi väl äta lite frukost/fika/lunch..whatever you want..och sedan ska vi köra till Olofström, hon har ju fåt körkort (wiie! haha) och handla till ikväll. Mamma jobbar kvällen och pappa jobbar också (som vanligt)...han är aldrig hemma numera, borta söndag-fredag varje vecka^^, så jag har bjudit hit lite folk, Jennifer, Robin, Frida, Daniel och Daniel dyker upp vid sex-tiden, så ska vi laga mat och titta på film och snacka hade vi tänkt oss. Sen får Cornelia träffa några av mina bästa vänner också, men hon är lite orolig för hur hon ska förstå dom..HAHA. Hon tyckte att vi skulle hyra in en tolk! Äsch, så svårt ska det väl inte vara, norrlänningar ;P haha (A)

Pusspuss <3

godmorgon.

så, vaken är jag nu, och har haft en dejt med duschslangen och jag har även sminkat mig och är numera en lite vackrare version av mig själv.
Och trots detta skickades det sms hit och dit fram till klockan ett inatt. Snacka jag kommer vara pigg ikväll.
Haha, nu ska jag iallafall snart ta bussen till Bromölla, sedan tåget till Hässleholm där jag ska sitta mobbad i en timme och vänta på Cornelia. Men pressbyrån har kaffe, så jag ska nog överleva.
Tar förstås med mig iPoden, och det funkar ju att surfa med den, så har dom wireless kanske jag uppdaterar.
Puss!

töntigt onödigt inlägg.

skunken svarade. (och jag tänker icke svara ikväll.)
jag vet inte varför jag bloggar om sån här skit. men har inget bättre för mig.
borde egentligen sova snart, men istället försöker jag övertyga Robin att han ska logga in på msn.
vilket jag lyckades med.
mwhaha.
i'm the best.
och om fem och en halvtimme ringer mobil-alarmet, det känns mycket bra =)

sms.

Magnus skunkar sig.
Igår vibbade han sönder mig på msn, nu svarar han inte på sms.
Han ska få fan för det när vi ses.
Hämnden will come.
mwhaha.
;-D

Funderingar.

Har hört så himla mycket dåligt om Cultural Care..så jag funderar på att byta förmedling. Isåfall blir det nog Aupair in America. Men sedan har ju ett annat alterniv också dykt upp nu helt plötsligt, så vet fasiken inte hur jag ska göra. Vill jag stanna ett år, eller ett par månader som gäller om jag väljer det andra? Samtidigt är ju det inte helt spikat att det funkar, usch..vill bara få mailet och ringa ambassaden och prata med dom. Geez. Tur att det är 10 månader kvar.

Jag på Manhattan, 26e Juni i år.
Fan vad jag saknar det.

Jag och mamma.

Tre lite ganska tjocka tjejer i femtonsårsålder går på trottoaren. Jag och mamma sitter i bilen.
Jag: Dom var ju lite småkraftiga.
Mamma: Småkraftiga? Dom var ju rent jävla feta!


I kissed a girl - Katy Perry.



where there's smoke.

where there's smoke - alltid lika sorgligt =(

Ska ut och gå med Tiina senare, halv åtta bestämde vi, och sedan får jag försöka somna i vettig tid ikväll, ska upp fem imorgon, för att möta Cornelia i Hässleholm..och måste ju med tåget från Bromölla vid sju, får alltså ta bussen här hemifrån 06.18..bläh! Jaja, men vad gör man inte? ;)
Haha!

=/

jag tittar.

HAHA!

Haha, den är bilden är så ful! Han ser helt seriös ut och jag sitter och flashar boobsen.
Enjoy min vackra solbränna.


Nu har mamma gått upp, så nu ska vi äta frukost, sedan till civilisation. Jag ska ta ut pengar och till banken och växla in mina u.s-dollar om dom inte har stängt.
Sedan är det död-avsnitt på ER i eftermiddag, men tv3's uppenbara programinfo..^^ ska jag kolla?

måndag.

Sista veckan på sommarlovet nu..känns som om det har gått sjukt fort, tiden! Först var jag ju i USA två veckor, sedan jobbade jag i tre, och nu har det redan gått en ledig vecka..och imorgon kommer Cornelia!!!
Nästa vecka ska jag även börja träna igen, det gör att jag lääääängtar! Haha. Har inte besökt gymmet på två månader nu..usch, men nu ska jag minsann börja använda det där gymkortet! Taggad till tusen =)


Jag och min OSENILA och OPUDEL lugg!
Haha.
Magnus sa faktiskt att det var fint..men han är den första som inte har garvat. Han har iofs bara sett det på bild..när han får se det i verkligheten lär han väl ligga på marken eller något^^
Mobbad till tusen ;D

tv3 har högt IQ!

Haha, tv3 har lågt IQ (igen):
Visas 11/8 14:35
I detta avsnitt
Kerry blir förtvivlad efter att Sandy Lopez omkommer i en brand och hon inte får träffa Henry. Gallant avslöjar att armén planerar att skicka honom till Irak. Susan får värkar och beordras att tillbringa resten av sin graviditet till sängs. Del 18:22.

Visserligen är det repriser, men ÄNDÅ! Jag blir pissed. Döö tv3!

night.

Magnus ringde precis när jag skrivit klart förra inlägg, så tog Shannon och gick ut och gick medans vi pratade.
Nu ska jag sova..snart. Kolla lite på film först hade jag tänkt.
Puss!

Skyddsträning.

Var iväg med mamma idag och kollade på hennes skyddsträning med Shannon. För er som inte vet vad skydd är så är det ungefär som polishundsarbete, fast för tävling istället.
Nu kollar jag på film, Don't mess with the Zohan för typ hundrade gången..haha, jag skojar inte, har sett den hur många gånger som helst. Kan snart replikerna utantill ;)
Och sen min och Dianas favorit: "Smell it, smell it, smell it, now take it!" hahaha, vi kör med den hela tiden ;P

Lite bilder från träningen:


Affe och Helénes valp, Lava. Sjukt söt är hon!

Patrik som är figurant, mamma och Shannon, och Affe.

Lite långt bort, men här har Shannon precis gjort vad som kallas "upphopp". Vilket betyder att hon ska hoppa upp på figuranten och bita i armen (skyddsärmen, det stora gula hon har i munnen).

Söta Lava igen, och mina jeans och skor.

Shannon har tränat klart, skyddsärmen har hon i munnen. Den är TUNG!

Världens bästa mamma och Shannon i regnet efter träningen.

Och sen en bild på bästa pappa och den flygande Smilla:

skryter ;-)

När jag var i USA så blev jag ju erbjuden ett jobb på Abercombie and Fitch, och nu fick jag precis reda på att det företaget har rykte om sig att bara anställa snygga människor! haha *skryter*

söndag.

var precis på willys och handlade med mamma. ganska konstigt, jag har inga som helst problem att jobba osminkad, men annars känner jag mig sjukt ful och ofräsch. idag tillexempel.
haha^^


Jag och mamma <3

all summer long


wish.

fuck.
fan.

en lista.

Ta närmaste bok, slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"varför då?"

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
luften

Vad var det senaste du såg på TV?
ER

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
00.30? fel, 01.02...haha

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
musik

När var du senast utomhus och vad gjorde du?
var ute och gick med hunden för någon timme sen

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
youtube

Vad har du på dig?
jeans från forever21, I<3NYC-hoodie, underkläder och strumpor

Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
minns inte

När skrattade du senast?
när jag pratade i telefon med Linda och Diana

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
spegel

Har du sett något konstigt på sistone?
ja

Vilken var den senaste film du såg?
Borat

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
kläder, bil

Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
nej

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
göra mig till miljonär? haha

Tycker du om att dansa?
jadå

George Bush?
tycker vi inte om

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
JA!

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
jag tror inte på Gud

Har du pojkvän/flickvän?
nej

Är du kär?
nej

Hur tidigt stiger du upp?
olika

Vem/vilka vet mest om dig?
mamma, Magnus och Jennifer

Gillar du att slåss eller?
gillar och gillar^^

Vad ska du göra ikväll?
sova?

När var du senast riktigt full?
bleeh. vi säger lullig.

Är du seriös?
jag är jäsikens seriös.

Hur många biologiska syskon har du?
ett

Isåfall, vad heter de?
Mathias

Hur många timmar sover du per natt?
olika

Vilken färg har du på håret?
blond

Och frisyren, hur ser den ut?
långt

Vad har du för färg på ögonen?
blåa?

Vem är snyggast i världen?
hemlis.

Ska du duscha idag?
ja.

Vad är det för veckodag?
lördag, eller egentligen söndag om vi ska vara sådär himlans petnoga.

Är du uppväxt i stan eller på landet?
mest på landet.

Har du utländska föräldrar?
nej.

Gillar du att laga mat?
ja, och himlans duktig på det också.

Hur många par skor har du?
mellan 10 och 20, fast använder inte alla

Var har du ont?
ingenstans

Vem är bäst just nu?
jag&jennifer. alla kategorier.

Använder du hårspray?
ja.

Favoritserie:
ER

Gillar du seriehjältar?
..

Killar eller tjejer?
Killar?

Salt eller socker?
salt.

Gillar du ketchup?
ja.

Är du bra på att måla?
nej.

Sommar eller vinter?
sommar.

Vilken tid gick du upp idag?
först nio och var ute med hundarna. sedan sov jag mellan elva och halv två igen.

Vem kramade du senast?
mamma.

Vem pussade du senast?
Diana.

Säger du "kex" eller "chex"?
kex.

Vad längtar du till?
på tisdag.

Favoritalkohol?
Xider och Smirnoff Ice

Vad tycker du om ditt utseende?
='(

Varför fyller du i detta?
för att alla är jätteintresserade av mina svar.

Vad heter dina husdjur?
smilla, steffi, shannon, tea, nicklas, kajsa, alice, simon, snacks och fyra namnlösa kattungar.

Hur kommer du bo till hösten?
samma.

Har du körkort?
nej.

Hur gammal vill du vara när/om du får barn?
inte en aning.

Humör just nu?
trött.

Favoritgodis?
naturgodis.

Är det nåt du absolut inte äter?
är det säkert.

Sommarplaner?
sommaren har varit. usa och jobba.

Saft eller alkohol?
beror på.

Hur många kuddar sover du med?
två.

Morgon- eller nattmänniska?
natt.

Sparare eller slösare?
slösa.

Bästa film?
a walk to remember.

Kommer du ihåg din första kärlek?
ja.

Älskar du henne/honom fortfarande?
nej.

Har du några homosexuella vänner?
ja.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid?
ja.

Ser du på kärleken som ett misstag?
nej.

Bio eller promenad?
först bio, sedan promenad.

Är du kittlig?
ja.

Rädd för insekter?
idag försökte jag få Shannon att äta en gräshoppa.

Det här är jag bra på?
prata, och mitt jobb hoppas jag.

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
läsa tankar.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
kanske.

Anser du att du är stark?
tillräckligt.

natt.

pratat i telefon ett tag nu ikväll, Linda lyckades med att koppla ihop sig själv+mig+Diana, så vi pratade allihopa. Jäsikens smart gjort. Haha.
Sedan satt jag och pratade med Andreas (Hassan) på msn i eftermiddags och helt plötsligt hade han fyllt på min telefon och gett mig gratis sms i trettio dagar.Haha. Kanon.
Blev även promenad med mamma ikväll =)


och ni nördar (in a bad way, inte geeks) som skickar om era fjantiga tävlingar kan glömma att jag godkänner era kommentarer. så jäsikens jobbigt!

fic.

Oh yes! Good good, finally I was doing something right.
She nodded.
-"Yes, when?" The therapist in me saw that she really had someting that she needed to talk about, not just about us.
-"Tonight? At my place?" I offered.
-"Sure, I'm off at six."
-"So seven it is."

Nu är jag så nördig att jag lägger ut en liten, liten minidel av min senaste fanfic. Har förresten avslutat den nu Jos, ska bara orka skriva in den på datorn så ska du få läsa sen =)
Om du viiill. När du kommer hem från KRETA
;-D
PB-Malin vill kanske med läsa?

shoot me.

somnade vid tre inatt, sedan vaknade jag vid sex när mamma, pappa och hundarna gick upp..och sedan igen vid halv nio-tiden när det kom hysteriska hundfolk hit.
shoot me.
nu ska jag synka iPod och gå ut och gå med Shannon aka schäferjävel.

hahaha.

helt sjukt vad jag skrattar åt det här. hipp hipp <3 in my heeeeart! hahaha^^

kategorin har bytt namn.

JA. Det har den.
Nu jäsikens har det hänt grejer här.
Oh my carol och rackarns rabarber. nu vill vi bara att det här ska löpa linan ut och bli sådär himlans bra som det bara kan det bli!
vi håller alla tummar som finns och väntar på ett visst litet mail.
annars blir det att byta namn på kategorin återigen. men nu håller vi tummar och tänker positivt.
malinochjenniferpower åt folket.

kondomtestare.

robin erbjöd sig att äta en kondom. för att kolla vilken smak det var. hahahaha. eller rättare sagt slicka på den. rackarns rabarber vilka vänner man har.

kvälls.

sitter och pratar med T nu, hon ska vara vaken hela natten och ville hon ha en underhållare. så det är klart man ställer upp ;D
på tisdag kommer cornelia också. appropå ingenting. ska bli jäsikens roligt det!

jag och jennifer.

Min Jennifer är bäst! Bara så ni vet. kärlek <3
Och våra planer..herrejisses och hulahula om dom skulle bli verklighet. Jäsikens vad underbart härligt det skulle vara!

........

så.

färdigfixad, fit for fight och nu ska jag in till stan och träffa jennifer för skvaller över en kopp kaffe.
i'm off.


where's there smoke på er på måndag.
dö.
pussheeej <3

idiotjag.

nu har jag gjort det igen! klantat mig.
skulle kolla saldot på kortet, men bankomaten var stängd, så då skulle jag kolla via internetbanken istället, och då skriver jag fel kod tre gånger så nu har jag spärrat det. jäsikens vad irriterad man kan bli!
har inte en jäkla aning hur mycket jag har på kortet med andra ord.
jobbigt.

min hund.


Min hund är schizofren. Här försöker hon övertyga mig om att hon egentligen är en kanin.

godmorgon.

Idag ska jag nog träffa Jennifer, weeii! Inte setts sen praktiken. tror jag. Haha.
Illa.

oj.

sov mig igenom er idag, dö. imon är det student-avsnittet, men jag ska leka med jennifer så missar säkert det då. hon har något sorts hat mot den serien. jag vet inte riktigt varför. haha.
på måndag är det sorgliga dö-avsnittet..where's there smoke. sedan kommer jag hata mr wells i ett par år eller så.
sorg.

nu är klockan halv nio, och jag börjar förövrigt vakna.

godmorgon.

för det första: min mamma mobbar mig. eller rättare sagt min lugg.
never trust anyone.
för det andra: fysiskt sätt är jag vaken, psykiskt sover jag fortfarande.
igår då ja, start i Karlshamn, jag blev uppraggad av en mystiskt kille, som snackade engelska och bodde i Karlskrona. Kungsmarken gissar jag på. Undra vaaarför? Aja, vi stod och pratade ett bra tag iallafall, sedan ville han ha mitt nummer. Jag gav honom det här numret: 0705114966. Ring det så förstår ni varför. Desperata-tågstationsraggare.
Diana tyckte det var kul, Robin och mamma tyckte jag var elak. hahaha. jag tyckte jag var skämtsam :D
Dagen kan inte sammanfattas med ord..eller jo, det kan den. Men jag orkar inte. Lägger upp några bilder istället.

smilla gjorde ledsna-ögon och ville gå på promenad vilket fick mig att gå upp vid halv tolv idag, big mistake, sedan ringde jennifer och nu har jag precis lyckats äta frukost.




Mer bilder finns på bilddagboken.

hemma.

nördar som inte vågar kommentera.
hemma nu, en peeeeerfekt dag ur alla synvinklar, bra väder och askalas och hulahula. dryga köer bara, men vafasen, nu ska vi inte vara så negativa! positiva. tack.
bilder finnes, kommer imon. kanske. om inte annat på bildvarianten av malins liv. bilddagboken.

photos.

haha, sicken snygg stavning det blev på förra inläggs-rubriken. Jaja, nu ser ni själva hur trött jag var (är).

Några ego-pics kan jag bjuda på nu iallafall, tagna för sisådär fem minuter sedan i vårat badrum. en morgontrött malin med senlia-pudel-luggen i fokus. och ja, mitt hår är slitet.
'enjoy.



och "bara för att"
Halsbland - Playboyvarianten
Linne - American Eagle
Tröja - Hollister
Jeans - Forever21
Ska såsmåningom piffa upp det hela med DKNY-jacka, skor från Wet Seal och en väska från H&M.


pusshej <3<3


(och jag kommer att ha nytt Scrubs att kolla på ikväll. weeii!)

gdomorgon.

vill. sova. mera.

fick mail av magnus som jag har svarat på, det hemska är att jag inte minns vad han skrev eller vad jag skrev. drogad eller what?!
nu: frukost och fix.


hmm..tar dom kort (betalkort) på Liseberg? annars har jag ett problem.

fangirl.

hahahaha, jag känner mig träffad. klicka.

tack malin.

blood relations.

missar er imorgon, är i göteborg då. dödö.
blood relations med gulligt samka (förlåt jos men jag gillar samantha) och weavers unge.

=(

men bara för att:

<3

haha.


Åh vilken spännande påsk Folke hade.


godnatt.

nu ska jag lägga mig och göra något/några ER-avsnitt innan jag somnar, ska bara se om jag får plats i sängen. Det ligger nämligen två riesenschnauzertikar och brer ut sig där just förtillfället.
Natten som gick delade jag sängen med Smilla, den ena av dom, då vaknade jag två gånger av att jag vände mig om och dunkade in huvudet i väggen, det resulterade i ett bevis ovanför ena ögat. så nu tror folk att vi är våldsamma av oss i den här familj. haha. men så är icke fallet.

godnatt <3

don't mess with zohan.

laddade förresten ner don't mess with zohan i lördags, bitcomet sammarbetade och jag och diana var lyckliga =D
den filmen är gryyyym, när vi såg den på bio garvade vi förmodligen högst av alla. folk stirrade.

smell it smell it smell it, now take it!

tönt.

Jag kollar inte ens på sex serier, men okay..ska försöka. (hahaa, gick ju väldigt bra)

List your six favorite TV shows, then answer the questions under the cut.
1. ER
2. Vänner
3. Scrubs
4. ER
5. Vänner
6. Scrubs


1. Who is your favorite character from #2? (Vänner)
Phoebe

2. Who is your favorite character from #4? (ER)
Abby och Kerry

3. What would a crossover between #1 and #5 include? (ER och Vänner)
Någonting i stil med Scrubs...

4. Who is your favorite 'ship from #6? (Scrubs)
J.D och Elliot

5. If you were to set one person from #3 and one person from #4 on a blind date, who would they be? (Scrubs och ER)
Morris och Elliot

6. If you could meet one person from #4 and spend the day with them, who would it be, and what would you do? (ER) Morris, hade velat sitta och garva åt honom

7. If you could change one thing about #2's plotline, what would you change? (Vänner) 
Ingen aning faktiskt^^

8. Explain a relationship between two people (not necessarily romantic) from show #5, and why you like the relaship between them. (Vänner)
Ross och Rachel..haha, dom kan aldrig bestämma hurdant dom ska ha det, men sen slutar det på bästa möjliga sättet!

9. If the lead title characters (first name in the credits) from #1 and #3 were both drowning, and you could only save one, who would it be? (ER and Scrubs)
Goran eller Zack - Zack såklart!

10. If you could change the title characters' order in the credits for #4, what order would you choose? (ER)
Vet ej^^

11. If you were able to add a new character, any kind of character you wanted, to the storyline for #6, what would the character be like and what would their role be? (Scrubs)
En kvinna åt Todd

12. What happens in your favorite episode of show #2? (Vänner)
Monica och Chandlers bröllop

13. If you could kill off one of the characters of #1, who would it be and how would you do it? (ER)
Gates, hur hade kvittat, men helst ganska smärtsamt.

14. If you got the chance to visit the set for either show #3 or show #5, which would you choose? (Scrubs och Vänner)
Scrubs

15. If you could date anyone from any of these shows, which show and which person?
Scrubs- J.D

måndag.

vaknade när mamma kom hem, fem minuter innan jag skulle vara hos tandläkaren. idiotiska mig. fick en ny tid den 22a.
nu ska jag somna om.

puss.

söndag.

Diana har sovit här sen igår, blev först fika i Sölvesborg, sedan hem hit till mig och krängde och pratade och kollade er och animal planet (grisrace) fram till två inatt, sedan blev det mer prat och sen sovning på det framåt morgonen, idag har vi sovit till tolv, sedan legat i min säng och glott på film fram tills nu typ. Diana ska snart bege sig hemåt, (men just förtilfället så ligger hon i min säng och synkar ipod och är allmänt kär i den) jag ska övningsköra och sedan blir det pizza till middag, pappa ska iväg och jobba, mamma jobbar inatt och alla är allmänt för lata för att laga något.

Ska skriva fics sen också, kommit på hur jag ska fortsätta på Kw/Kl-saken, och Diana är kär i mina Luby-avatars!


Liseberg på Onsdag!
..och jag ska åka Kanonen. dödödööd kommer jag vara.

popular.

Luby-fic på G.


Lördag.

Låång sovmorgon idag, mycket skönt! Nu har jag haft en dejt med duschen, varit ute med hunden och ska väl så småningom byta om och bli en snyggare variant av mig själv innan jag ska iväg och träffa Diana.
Måste ta ut pengar också.

Puss

Avatars


Jag hade tråkigt, så jag lekte lite med några bilder som jag hittade.
Detta blev resultatet. Haha.

aaaw!

Jag är väl den sista i världshistorian som ser det här, men som sagt: Jag har varit väldigt, väldigt anti-Luby fram tills..typ nu. Fråga geekvän Jos om ni inte tror mig.
Men nu har jag ändrat på mig =)
Finally. The Luby wedding <3



Jag hade förresten kjol på mig idag också, därav att det inte var lyckat att klättra på stolar. Haha.
Top Model stiligt.

Kalaspuffar.

Den här dagen har varit allmänt störd... Sista jobbdagen, skönt med ledighet, men Frida avslöjade att jag gråter..haha.
Åt fryst paj till lunch. Mycket smarrigt^^
Kalaspuffsdiskussion tog upp hela lunchrasten och en del av eftermiddagen också, det började med att vi skulle förklara för Frida vad det var för några sorts flingor, men hon vägrade förstå våra fina förklaringar, och sedan dödade jag mitt knä när jag klättrade runt i skåpen och letade efter ett paket som jag inbillat mig att jag sett där..hmm..jag börjar bli senil. Det fanss inget kalaspuffspaket på hela stället. Sedan försökte vi förklara hur den där gubben på paketet såg ut..
"Korsning mellan man och lejon"
"Den stora håriga mannen"
"Han ser ut som Odjuret fast snyggare" (Odjuret i Skönheten och Odjuret)
Sedan försökte det även pås att rita en vacker bild av honom, slutresultatet blev dock...mystiskt. Men vi fyra skrattade så vi höll på att dö iallafall. Mycket skoj. Haha.
Men sedan var jag och Frida på Willys och köpte kalaspuffar efter att vi slutat =P
förresten så dog min cykel idag också, inte bra =/ Men Frida räddade mig då ;P snällt!

Jos, vill du posta lite fic-ideas till moi? (A) *snälla*

Fredag=senila pudel-dagen.

Sista jobbdagen. och jag ser ut som en senil pudel som är hög på vitlök.
Tänkte vara lite nyttig och klippa luggen eftersom jag hade lite tid över nu på morgonen. Fy jäsikens vad fult det blev! Jag ska inte bli frisör.
Jaja, nu ska jag till jobb och se om någon märker min nya senila pudel-look. Det värsta är att det ser värre ut om jag sätter upp håret...hmm..jag är korkad. En korkad, senil pudel. Damn, that's good!
Puss och smek <3

RSS 2.0